'Vild med dans'-deltagere nægtede at deltage: Måtte overtales

18/9/21 07:02

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
At deltage i et program som 'Vild med dans' kan være grænseoverskridende, og det syntes en af årets deltagere tilsyneladende også

Abdi Ulad var ikke i tvivl, da han blev ringet op med tilbuddet om at deltage i denne års udgave af 'Vild med dans'. Han var nemlig slet ikke interesseret i at være med i det populære danseprogram.

Han var nemlig overbevist om, at det ikke var noget for ham, hvorfor han sagde nej, da han fik tilbuddet. Helt så let slap han dog ikke, for han blev bedt om at overveje det igen, inden han besluttede sig.

"De svarede tilbage, at jeg lige skulle overveje det. Så jeg ringede rundt til venner, familie og min træner for at høre deres mening. De sagde bare: Er du vanvittig man, sådan en mulighed får man aldrig igen," sagde Abdi Ulad ifølge HER og NU.

På trods af, at han var helt sikker på, at det ikke var noget for ham at skulle danse, så fik de mange positive tilbagemeldinger fra både venner og familie ham til at genoverveje tilbuddet om at deltage.

Overfor HER og NU afslører den 30-årige maratonløber nemlig, at det var på grund af, at hans familie og træner insisterede på, at han skulle være med. De fik også overbevist ham om, at han nok skulle lære at danse, selvom han selv tvivlede på det.

Foruden de mange positive tilbagemeldinger fra folk omkring ham, var der dog også en anden årsag til, at han besluttede sig for at takke ja til tilbuddet om at deltage i 'Vild med dans'.

"Jeg er virkelig nysgerrig på verdener, som jeg ikke kender, og ‘Vild med dans’ er jo en verden, som jeg slet ikke kender. Jeg har aldrig danset før – udover som ung i byen," lød det også fra Abdi Ulad.