'Vild med dans'-finale hårdt ramt: Flere deltagere i selvisolation

16/12/20 15:31

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Der er flere 'Vild med dans'-deltagere, der må melde afbud til lørdagens store finale. De er nemlig nødt til at gå i selvisolation. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Som det altid har været tradition, vender alle sæsonens par i 'Vild med dans' tilbage i finalen, hvor de skal fremføre en enkelt dans. 

I år bliver det dog uden alle deltagende par, da både musiker Wafande og hans partner, Mie Moltke, samt influencer Emili Sindlev har været nødt til at melde afbud til den store finale på lørdag. 

Alle tre deltagere – både de to nydansere og den professionelle danser – har nemlig været nødt til at gå i selvisolation. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse. 

"De har været i nær kontakt med en coronasmittet, og på grund af inkubationstiden kan vi ikke få et sikkert testresultat før finalen. Så vi må gemme deres flotte danse i hukommelsen i stedet," siger TV 2's underholdningsredaktør, Thomas Richardt Strøbech, i pressemeddelelsen, og følger op: 

"Vi får fortsat besøg af resten af sæsonens fantastiske dansepar, der sammen med vores tre finalister vil binde en smuk og festlig sløjfe på årets spændende sæson," fortæller han. 

I finalen er der fortsat tre deltagende par, der skal dyste mod hinanden. Det er henholdsvis skuespillerinde Nukâka Coster-Waldau og hendes partner, Silas Holst, skuespiller Albert Rosin Harson og hans partner, Jenna Bagge, samt skuespillerinde Merete Mærkedahl og hendes partner, Thomas Evers Poulsen. 

Der har dog været tvivl om, hvorvidt man overhovedet ville nå hertil, da det ikke er første gang, at danseprogrammer er påvirket af coronavirussen. Faktisk er det allerede anden gang, at det sker. 

Op til program seks var de professionelle dansere Silas Holst og Karina Frimodt i nær kontakt med en coronasmittet i forbindelse med deres deltagelse i musicalen 'Dirty Dancing'. Derfor var de nødt til at gå i selvisolation, indtil en test havde påvist, at de ikke var smittet med coronavirus. 

Det medførte, at de to danskere og deres partnere, hhv. skuespillerinde Nukâka Coster-Waldau og skuespiller Janus Bakrawi, måtte sidde over i dette program. Det resulterede også i, at selve konkurrencen blev sat på pause for en stund. Det skriver Avisen.dk

Hvem der finder finalen i 'Vild med dans', kan ses lørdag på TV 2 fra klokken 20.35.