'Vild med dans'-finalist afslører vildt vægttab: 8 kilo lettere

Af: Thea Andersen

|

27/11/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mette Sommer afslører vild vægttab.

Mest læste i dag

Mens Kasper og Karina vandt 'Vild med dans', blev det til en andenplads til Fredrik og Jenna og en tredjeplads til Mette og Morten.

Selvom trofæet ikke blev Mette Sommers, så er hun glad - og ikke mindst taknemmelig for alt hvad 'Vild Med Dans' har ført med sig.

Samtidigt er hun blæst bagover, hvad al den dans har gjort ved hendes krop.

"Og venner, så lige en helt anden ting: Tjek lige det her!," skriver hun i en story på Instagram, hvor hun har delt et før- og efterbillede fra sin tid i 'Vild med dans' - og det er tydeligt at se, at der er sket en del.

I løbet af de ti uger, som TV 2-programmet har stået på, har Mette Sommer formået at smide hele otte kilo bare ved at danse.

"8 kg. lettere. Det er jo for sindssygt hvad dans kan gøre (BEVARES, det er også mange flere timer end hvad en alm. kan lægge i en travl hverdag). Men hele kroppen bliver jo bevæget! Så IND og tilmeld jer det dansehold i Pure Gym eller hvor I end træner."

Hun slutter storyen med at skrive, at hun blot deler hendes vægttab for at inspirere andre til at bruge dans som motionsform.

"(Jeg ved godt jeg aldrig har været "stor". Jeg er ikke interesseret i at skulle gå i en debat om sundhed etc. eller hvor meget jeg har tabt mig og alt der imellem. Det her er udelukkende for at vise, hvad dans kan gøre og som inspiration til at hoppe ud det)," slutter hun.

Anbefalet til dig