'Vild med dans'-stjerne afslører: Derfor stopper jeg

Foto: Shutterstock

Det er blevet officielt bekræftet, at dommerbordet i næste sæson af 'Vild med dans' ikke vil bestå af Britt Bendixen.

Det skyldes ikke, at Britt Bendixen er blevet træt af at sidde ved dommerbordet i 'Vild med dans', at hun har valgt at trække sig fra den populære dansekonkurrence.

Alligevel er hun dog sikker på, at det er den rette beslutning, at hun ikke fremadrettet skal være en del af dommerbordet.

Den 79-årige dansedommer har været med i hver eneste sæson, med undtagelse af sæsonen i 2019, hvorfor det er blevet til 17 sæsoner. Men nu vil hun ikke mere.

"Så nu må det være nok. Jeg kan jo ikke blive ved evigt, mener den karismatiske og rutinerede dommer," lyder det fra den populære dommer ifølge BILLED-BLADET.

Britt Bendixen har et ønske om at få mere tid i sin kalender, og derfor blev det også slået fast allerede ved starten af denne sæson, at dette ville blive den sidste sæson for hende.

Hun lægger dog ikke skjul på, at det har været en stor del af hendes liv, hvorfor hun ikke vil udelukke, at hun kommer til at savne at sidde ved dommerbordet, når den nye sæson starter.

Britt Bendixen er dog sikker på, at der nok skal dukke nye spændende udfordringer op, som hun kan give sig i kast med, så savnet til 'Vild med dans' bliver lagt til side.

"Jeg tror det nu ikke. Jeg er sikker på, der dukker nye spændende udfordringer op. Mit liv har aldrig været kedeligt, og det bliver det heller ikke nu," siger hun.

Ifølge BILLED-BLADET er det ikke på grund af helbredet, at hun har valgt at sige nej til at være en del af næste sæson af 'Vild med dans'.

Da hun ikke længere skal være en del af det populære danseprogram, ser hun frem til at få mere tid sammen med sit barnebarn, lyder det også.