Vild med dans-stjerne afslører: Kæresten er med i Den store bagedyst

12/4/21 09:23

Sarah Steenfeldt

Foto: DR/ Carsten Mol
Nu afslører den dygtige danser, at vi snart får kæresten at se, i den kommende sæson af Den store bagedyst.

Hos de danse-glade danskere er Morten Kjelgaard et særdeles kendt ansigt. 

Siden 2009 har Vild med dans-fans kunne følge Morten Kjelgaard på dansegulvet i Vild med dans. Her han han blandt andet danset med Line Baun Danielsen, Maria Lucia, Iben Hjejle og senest Sara Bro. Desuden vandt han og bokser Sarah Mahfoud Vild med dans i sammen i 2016.

Normalt er det derfor på hjemmefronten Morten Kjeldgaard, der er at finde på skærmen - men nu vender det altså. Det skrive SE & HØR.

Privat danner Morten Kjeldgaard par med Frederik Haun, der til dagligt er ejendomsmægler hos Home. 

For en stund bliver salgsopstillingerne dog byttet lidt ud med opskrifter, for Frederik Haun er nemlig at finde, blandt deltagerne til den nye sæson af Den store bagedyst.

Ifølge SE & HØRs kilder, var den 28-årige ejendomsmægler nemlig blandt deltagerne til audition - og her bagte han sig altså videre til en af de eftertragtede pladser i bageteltet.

Så når der igen bliver råbt "Klar" Parat! Bag!" så skal han nu til at kaste sig ud i glaze, mousse og temperering, når der skal dystes om at lave de flotteste og mest velsmagende kager.

Bøvl med knæet 

I sidste års sæson af Vild med dans, dansede Morten Kjelgaard og radiovært Sara Bro sig ind på en 5. plads.

Det var dog ikke helt uden udfordringer undervejs, Sara Bro havde nemlig så store problemer med sit knæ, under sidste års sæson, at hun måtte tage gigtmedicin for at holde smerterne i skak.

Som bekendt kommer en ulykke jo sjældent alene og under en træning til et af programmerne, kom hun også galt afsted. En onsdag - blot to dage før showet om fredagen - fik Sara lavet en forstrækning i ryggen.

Dog klarede de to sig - trods udfordringer - gennem 10 programmer af Vild med dans. Den 5. december dansede de to for sidste gang i konkurrencen og havnede dermed på en 5. plads.