‘Vild med dans’-stjerne deler privat billede: Sådan har du aldrig set hende før

03/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Andreasen Lars E/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Det er ikke mange, der har set billedet af den kærkomne TV-personlighed

Mest læste i dag

Vi går nogle spændende forårsdage i møde.

Ikke alene kan mange snart fejre den sidste Store Bededag, og maj måneds første weekend kan snart skydes i gang, men mange teenagere vil også snart træde ind i de voksnes rækker.

Den helt store konfirmand-sæson er nemlig lige på trapperne, og mange kan se frem til kirkesalmer, familiefester og at brænde penge af på blå mandag.

Men for de ældre generationer, må vi nøjes med nostalgiske tanker og tilbageblik på den store dag.

Én af dem der kan tænke tilbage på den specielle dag er influenceren og den tidligere TV- og radiovært, Lisbeth Østergaard, skriver BILLED-BLADET.

Nok har den 42-årige Østergaard været i de voksne rækker i en del år efterhånden, men den skønne mediepersonlighed har dog kærlige minder fra konfirmationsdagen alligevel.

Hun har i hvert fald delt et skønt billede fra hendes egen konfirmation, hvor hun sidder storsmilende i en hvid bluse.

Der går dog lidt tid før hende og gemalen, Ralf Østergaard Christensen, skal begynde at booke forsamlingshuse og planlægge blå mandag-arrangement.

Parrets to børn, otteårige Viggo og femårige Carlo kan stadig nyde barndommen nogle år endnu, inden de skal tage stilling til, om det skal blive til et ‘ja’ eller ‘nej’, når præsten stiller spørgsmålet i den lokale kirke.

Du kan se billedet af den unge Østergaard her: