Vild med Dans-stjerne fortæller: Græd da det blev afsløret

Foto: Shutterstock

Vild med dans-stjernen blev så glad, at der blev fældet en tåre.

Micki Cheng har i den grad glædet sig til, at han og dansepartneren Jenna, skulle danse i Vild med Dans. I fredags var der endelig premiere på dette års sæson - og dermed var ventetiden også endelig forbi for "Bagedyst"-stjernen. 

I fredags dansede Micki og Jenna en cha-cha-cha og dansede sig ind på en placering i midten af feltet.

Næste fredag kan parret se frem til at danse vals - og netop dette, fik Micki Cheng til at fælde en tåre. 

Det skriver BILLED-BLADET. 

Micki Cheng har nemlig altid drømt om, at være elegant. Han har tidligere fortalt til bladet, at han havde en svær skoletid som var præget af mobning. Her blev han blandt andet mobbet med sin størrelse og sit udseende, og derfor er det en stor drøm for ham at lære at danse elegant. 

Så da Jenna afslørede, at den næste dans var vals, kunne Micki Cheng ikke holde tårene tilbage.

"Jeg flæbede – så glad blev jeg. For nu ved jeg, at jeg komme til at  danse den vals. Det er jeg så lykkelig for, at jeg kommer til at græde!," fortæller han.

God kemi med Jenna 

Der er ikke nogen tvivl om, at Micki Cheng er meget glad for at deltage i Vild med Dans.

"WOOOHOOOO!!!"

Sådan lød det blandt andet fra Micki Cheng, da han på sin Instagram-profil afslørede, at han skal være med i dette års Vild med Dans. 

Der er vidst ingen tvivl om, at han glæder sig til at være med - han fortæller også, at det altid har været en kæmpe drøm at deltage i det populære danseprogram. 

"Og jeg glæder mig bare helt, helt, helt vildt meget, og jeg håber virkelig, at I har lyst til at se med," lød det fra den populære Bagedyst-stjerne, der blev landskendt i Den store Bagedyst i 2015.

Micki Cheng skal danse med Jenna Bagge - og det er har også vakt stor begejstring hos Micki Cheng. 

"Sig “HEJ” til min søde dansepartner, Jenna!! Hun er simpelthen det sødeste, dejligste, flinkeste, rareste, dygtigste, mest kreative og det mest tålmodige menneske, jeg nogensinde har mødt!!," skriver han til opslaget på Instagram, hvor han afslører at Jenna er hans dansepartner.