'Vild med dans'-stjerne håbede på anden partner: 'Det bliver virkelig tørt'

01/10/21 15:53

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Havde den professionelle danser haft mulighed for selv at vælge blandt årets deltagere, var valget næppe faldet på hendes nuværende partner

Da Karina Frimodt var med i sin første udgave af 'Vild med dans' tilbage i 2010, var det forfatter Kurt Thyboe, hun havde fået æren af at danse med.

Det blev dog ikke den store succes, da de kun nåede at danse en enkelt dans. Karina Frimodt og Kurt Thyboe var nemlig det første par, der blev sendt ud af programmet i 2010.

Tilsyneladende har det resulteret i, at hun ikke har den største tiltro til forfattere, der skal svinges rundt i manegen. Derfor var det heller ikke forfatter Michael Katz Krefeld, der stod øverst på Karina Frimodts ønskeliste over dansepartnere i år.

"Jeg skal jo være ærlig. Da vi fik jo at vide, hvem der skulle være med, så tænkte jeg: Ham forfatteren Michael Krefeld, han er nok sådan en tørfisk. Det bliver virkelig tørt, hvis jeg skal danse med ham," lyder det fra Karina Frimodt ifølge HER og NU.

Derfor er der også meget, der tyder på, at der var andre af årets deltagere, der var placeret højere på Karina Frimodts ønskeliste over dansepartnere.

Heldigvis er hun ikke for stolt til at indrømme, at hendes fordomme blev gjort til skamme, da hun mødte Michael Katz Krefeld for første gang. Her fandt hun nemlig ud af, at han er 'alt andet end tør'.

"Så kommer Michael ind af døren, og så er han jo bare alt andet end tør. Han er vildt frisk, glad og sjov," siger hun om sin dansepartner ved dette års udgave af det populære danseprogram.

Selvom hun ikke ligefrem har lagt skjul på, at det i hvert fald ikke var krimiforfatteren, der var hendes foretrukne valg blandt årets deltagere, er hun ikke villig til at afsløre, hvem hun havde håbet på, at hun skulle danse med.