“Vild med dans”-stjerne med opdatering fra hospitalet: Smerter i alle knogler og led

Foto. Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto. Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Ferien bliver nu brugt på hospitalet.

Mest læste i dag

Det er kun få dage siden, at den altid smilende skuespiller Anna Stokholm delte en grå meddelelse fra familiens ellers idylliske ferie i Thailand. I en story på Instagram afslørede hun nemlig, at familien var hårdt ramt af sygdom, og især ægtefællen Simon Stenspil led under sygdommen og var derfor blevet indlagt på hospitalet. 

Nu har skuespilleren dog selv været ude og sætte ord på episoden

Den danske skuespiller Simon Stenspil oplever nemlig langt fra idyllisk ferie i Thailand, hvor han er blevet ramt af denguefeber og en parasit i maven. Simon Stenspil har på sin Instagram delt et billede fra hospitalet, hvor det er tydeligt for enhver, at den ellers smilende skuespiller ikke har det særlig godt. 

Simon Stenspil beskriver sin tilstand med ordene: "Denguefeber bliver også kaldt bonecrusher, og nu forstår jeg hvorfor. De sidste seks dage har budt på smerter i alle knogler og led kombineret med ekstrem hovedpine, hoste og 40 i feber konstant. For lige at toppe den, fik jeg også konstateret en parasit i maven i går - så kan du jo selv tænke dig til resten." 

På trods af de alvorlige symptomer og den udfordrende situation, udtrykker Simon Stenspil en positiv indstilling. Han roser personalet på hospitalet på Koh Phangan for deres omsorg og udtrykker håb om snarlig bedring: "Heldigvis passer de så godt på mig her på hospitalet på Koh Phangan, og det burde snart gå den rigtige vej. En myg skal edder rytma ik’ få mig ned med nakken."

Situationen er dog ikke kun vanskelig for Simon Stenspil. Hans partner, Anna Stokholm, som er gravid med parrets andet barn, kæmper også med udfordringer. Hun har haft en hård graviditet med ekstrem kvalme og opkast i over 20 uger, samt andre graviditetsgener og to runder graviditetsdiabetes. I slutningen af opslaget hylder og takker Simon derfor også sin kone for hendes indsats, mens han har været syg: “Tak til min elskede Anna Stokholm for både at passe på mig, vores Ziggy Bob og minimennesket i maven, mens jeg ligger her.”

Du kan se Simon Stenspils opslag her: 

Anbefalet til dig