'Vild med dans'-stjerne med vild afsløring: Det bliver min sidste sæson

31/10/21 07:09

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
'Vild med dans'-stjernen har været en del af programmet i mange sæsoner, men dette bliver den sidste.

Den populære og garvede danser Silas Holst har været en del af 'Vild med dans' i otte år. Nu har han dog besluttet sig for, at det er på tide at sige stop.

Det afslørede den kendte danser overfor Ekstra Bladet efter fredagens udgave af det populære danseprogram, som denne gang blev afholdt i Det Kongelige Teater som en del af Knæk Cancer-ugen.

"Jeg føler mig helt overbevist om, at det her er min absolut sidste sæson, jeg laver af 'Vild med dans' på dansegulvet," sagde den 38-årige danser til Ekstra Bladet.

Silas Holst forklarede, at der er flere årsager til, at han har besluttet, at denne sæson bliver den sidste, hvor han kommer til at deltage i 'Vild med dans'.

Tv-vært Lise Rønne og Silas Holst danner par i dette års udgave af 'Vild med dans'. Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.

Tv-vært Lise Rønne og Silas Holst danner par i dette års udgave af 'Vild med dans'. Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.

Han fremhævede dog, at det især tonen og den måde, han oplever, at der bliver talt til ham, der har været medvirkende til, at han mener, at det er tid til at trække sig fra programmet.

"Der er mange årsager og begrundelser i det. Men tonen og den måde, man bliver talt til, er da klart en del af det. Det fjerner noget af det sjove i det," sagde Silas Holst, der flere gange har været åben om, at der tales rigtig grimt til ham på bl.a. de sociale medier.

Silas Holst medvirkede for første gang i 'Vild med dans' i 2008, hvor han dansede sammen med sangerinden Szhirley. Tre år senere dansede han med skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling, hvor de formåede at danse sig hele vejen til sejr.

I alt har Silas Holst vundet den populære dansekonkurrence tre gange, da han også vandt sammen med vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl i 2014 og Jakob Fauerby i 2019. I denne sæson danser han med Lise Rønne, og de er blandt favoritterne til at vinde.