Vild med dans-vært: “Jeg får disse behandlinger”

16/6/20 10:45

Julie Møller

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2
TV 2-vært, iværksætter og instagrammer Christiane Schaumburg-Müller fortæller åbent om, hvilke behandlinger hun får løbende for at holde sin hud smuk.

Christiane Schaumburg-Müller er en kvinde med fart på, og det er på sit eget univers ChriChri, at der afsløres hvilke behandlinger, hun løbende får. 

Ifølge Ida Bille Brahe, der er direktør og kosmetisk sygeplejerske hos skønhedsklinikken N’AGE, der står bag  Christiane Schaumburg-Müllers behandlinger, så er Vild med dans-værten “benådet med en super fin hud”, men “at porerne er lidt forstørrede, at huden mangler fugt og at der er begyndt at komme fine linier. Derudover har Christiane lidt pigmenteringer i panden.” Det er disse områder, som skønhedsklinikken hjælper med. 

Disse behandlinger får Christiane Schaumburg-Müller

Ida Bille Brahe forklarer, at Christiane Schaumburg-Müller har fået Restylane skinboosterbehandlinger, som er den tyndeste form for Restylane, der består af hyaluron og vand. 

“Restylane Skinbooster giver huden let fylde og minimere de fine begyndende linier hun ( Christiane Schaumburg-Müller) har, samt fugter huden indefra. Derudover påvirker Restylane Skinbooster huden til kollagendannelse og forebygger dermed rynker. Restylane Skinbooster holder ca 1 år.”, forklarer hun.

Derudover har Christiane Schaumburg-Müller også fået såkaldte ‘Profhilo-behandlinger’. Profhilo påvirker, ifølge Ida Bille Brahe, til hudforyngelse.

For at friske huden op og give den mere glød samt formindske porerne i huden, har Christiane Schaumburg-Mülle fået forskellige slags peelinger, der er med til at friske huden op og minimere pigmentering, uddyber direktør og kosmetisk sygeplejerske Ida Bille Brahe. 

“Jeg er ikke rynkeforskrænket”

ChriChri siger hovedpersonen selv, at hun ‘ikke er rynkeforskrækket. Overhovedet,”. Og at tanken om botox ikke har fristet hende endnu. 

“Når man som jeg arbejder på TV, synes jeg, at det er supervigtigt, at man kan have mimik, og indtil videre har jeg ikke haft behov for at slippe af med de rynker, jeg har. Ikke at jeg har noget imod Botox, overhovedet! Til gengæld vil jeg gerne have en hud, der ser så sund og vital ud, som muligt. Og det har de her behandlinger hjulpet med”, fortæller den populære TV vært og iværksætter.