Vilde billeder: 'Demon-mand' har 200 tatoveringer

12/4/22 07:30

Ida Hansson

Foto: Instagram/@333neondemon
En mand har delt billeder af sine 200 tatoveringer.

En tatoveringsbesat ung mand, der har brugt tusindevis af kroner på kropsændringer for at ligne en "dæmon", har nu afsløret, at folk dømmer ham på hans udseende. Det skriver DailyStar. 

Soren Lorenson, kendt som Neon Demon, har over 200 tatoveringer inklusive på hans øjeæbler og over hele ansigtet.

Den amerikanske mand fra Tampa, Florida, er komfortabel med sit unikke udseende og hævder, at det har hjulpet ham med hans mentale helbred.

Han siger dog, at folk ofte ser skævt til ha m på grund af hans anderledes udseende.

I en udtalelse til The Sun hævdede pizzarestaurantarbejderen, at han fik en række reaktioner fra folk, hvoraf nogle bestemt ikke var venlige.

Andre var fascineret af hans indviklede tatoveringer - inklusive et kors mellem hans øjne og sorte kinder - og mange sagde, at han så "skræmmende ud".

Foto: Instagram/@333neondemon

Foto: Instagram/@333neondemon

Plus, nogle mennesker har henvendt sig til ham og spurgt ham, hvorfor han vil have sådanne tatoveringer, eller hvad der er galt med ham.

Soren udtalte, at han måtte vænne sig til reaktionerne, og nu er han "vant til det".

"Jeg har normalt ikke noget imod at svare på spørgsmål eller have en intellektuel samtale om emnet med en fremmed, så længe de behandler mig med respekt,"  sagde tatoveringsfanen og fortsatte:

"Den generelle følelse, som jeg bliver ved med at støde på, er, at nogle mennesker ser mig og øjeblikkeligt ser mig som mindre af et menneske, eller endda et dårligt menneske."

Foto: Instagram/@333neondemon

Foto: Instagram/@333neondemon

Og det ser ud til, at folks reaktioner generelt er værre på internettet end i det virkelige liv.

Soren mener, at folk er mere ærlige online.

"Psykologisk bliver jeg nogle gange skurk, fordi de indeni tænker 'wow, hvad ville få ham til at gøre det mod sig selv? Han må være skør'," tilføjer Soren.