Vilde krav, vredesudbrud og dårlig opførsel: Her er Hollywoods værste skuespillere at arbejde med

Af: Ida Hansson

|

26/05/2023

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På den røde løber smiler de stort mens de blændes af fotografernes lys, men bag facaden er de ikke allesammen lige positive.

Mest læste i dag

Når det kommer til kendisser, bliver de så ofte sat på en piedestal, at det er nemt at glemme, at de også har sine fejl. Vi kan godt lide at forestille os, at de er overmennesker, der har rejst sig over os andre med deres særlige talent.

Men sandheden er, at ingen er perfekt, ikke engang de kendte. Faktisk kan det at være kendt endda lokke nogle personlighedstræk frem i stjernerne, som er alt andet end ønskværdige.

Alec Baldwin
Den ældste Baldwin-bror, Alec, har ry for at være meget uberegnelig. I 2013 blev han fyret af MSNBC efter rapporter om, at han havde råbt homofobiske ord til en fotograf.

Julia Roberts
Rygterne siger, at skuespillerinden kendt fra "Pretty Woman", Julia Roberts, ikke er så sød på settet, som hun optræder i sine film. Hun fik efter sigende tilnavnet "Tinkerhell" under optagelserne til filmen "Hook".

Dustin Hoffman
Den dobbelte Oscar-vinder Dustin Hoffman har tilsyneladende ry for at være så perfektionistisk, at han kræver kreativ kontrol og er svær at arbejde sammen med.

Gwyneth Paltrow
Stjernen kendt fra "Sliding Doors", Gwyneth Paltrow, er kendt for at være meget kold. Hun var angiveligt meget kold over for Scarlett Johannson under optagelsen af ​​"Iron Man 2". Det skriver Starinsider.

Bruce Willis
Bruce Willis, stjerne i 'Die Hard', er blevet beskrevet som utilgængelig og gnaven under optagelser. "Cop Out"-instruktøren beskrev endda deres arbejdsforhold som "sjæleknusende."

Christian Bale
Den walisiske skuespiller Christian Bale er en anden skuespiller med ry for at skubbe perfektionismen til det yderste. Han fik et udfald mod en kollega under optagelserne til "Terminator Salvation".

Charlie Sheen
Stjernen i "Two and a Half Men", Charlie Sheen, er kendt for at være respektløs over for sine kolleger under optagelserne. Da han blev fyret fra den berømte serie, tog han til sociale medier for at angribe dens skabere.

Beyonce Knowles
Selvom hun mere er en sangerinde end en skuespillerinde, er Beyoncés ry så dårligt, at man ikke kan se forbi hende. Under Super Bowl 2013 var hendes kravliste efter sigende latterlig.
Hendes krav var blandt andet at alle møbler skulle være hvide, temperaturen i hendes backstage skulle være på 22 grader og ydermere skulle alt være børnesikret.

Anbefalet til dig