Ville overraske sin mand: Endte med at løbe rundt på hotellets gange uden tøj

18/2/23 06:24

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
Hun besluttede sig for, at hun ville overraske sin mand, hvilket resulterede i, at hun løb rundt på hotellets gange uden en trevl på kroppen.

Den kendte amerikanske skuespiller Alison Brie besluttede sig for, at hun ville gøre noget særligt for at overraske sin mand, Dave Franco, forud for en filmpremiere.

I et forsøg på ikke blot at overraske sin mand, men også dulme hans nerver, valgte hun onsdag i denne uge at løbe rundt på gangene på et hotel i Los Angeles uden en trevl på kroppen.

At dømme efter hendes mands reaktion, er det næppe første gang, at hun har valgt at overraske ham på denne måde. Det skriver Daily Star.

I en video, som hun har lagt ud på det sociale medie Instagram, kan man høre Dave Franco sige: 'Kom væk fra gangen'.

Alison, der tilsyneladende er i et meget vittigt humør, svarer blot med: 'Jeg har allerede taget tre runder'.

Parret også talt ud om den skøre episode, hvilket de har gjort under en deltagelse i 'The Late Late Show With James Corden.'

"Så meget som det var et chok for mit system at åbne døren, var det også det mindst overraskende, der er sket i år," sagde Dave.

"At finde hende uden tøj på, på gangen på The London Hotel (hotel i Los Angeles, red.)," fortsatte han.

Det er Alison, der selv har delt videoen, hvilket hun har gjort med den følgende tekst: "Hvad du skal gøre, når din mand er nervøs for sin filmpremiere... #SomebodyIUsedToKnow kan nu streames på Prime Video."

Det er tydeligt, at fans af både Alison og Dave er vilde med videoen, hvilket flere af dem har givet udtryk for i kommentarsporet.

"Det bedste, jeg nogensinde har set," skrev en fan, mens en anden skrev. "Aww. Du er en helt."

"Forestil dig, at du går ud fra dit værelse, for at hente is, og Alison Brie løber nøgen forbi," skrev en tredje som en joke.

"Sikkerhedspersonalet på hotellet sidder helt afgjort og ser på videoerne," skrev en fjerde.

Alison har tidligere fortalt mediet People om, at hun har det godt med ikke at have en trevl på kroppen. I denne forbindelse gjorde hun det klart, at hun er 'meget komfortabel' med at være nøgen.

Hendes mand, den kendte skuespiller Dave Franco, har det dog ikke helt på samme måde.

"Jeg har brugt år på at få Dave til at acceptere min komfort med nøgenhed," sagde hun.

"Han er tryg ved, at jeg er nøgen i vores hjem, men offentligt er han mere afvisende over for det."