WOW: Janni Rees vilde forvandling

08/6/20 08:03

Julie Møller

Foto: TV3
‘Forsidefruen’ Janni Ree har snydt tyngdekraften med numseoperation og viser nu resultatet frem.

Janni Ree, 50, har aldrig lagt skjul på, at hun er stor fortaler og fan af kosmetiske operationer, der kan hjælpe til et yngre udseende. 

Nu kan hun så vise sin numse frem, der kom under kniven sidste år. Her fik hun løftet sin numse, og det er en glad Janni Ree, der udtaler sig til Realityportalen

“Når man ser billederne på denne måde, så er der jo en kæmpe forskel, så jeg kan kun være tilfreds med efter-billedet”, fortæller hun. Nederst i artiklen, kan du finde før/efter-billeder. 

Tog på inden operation

Efter lægens anvsining tog Janni Ree fire kilo på inden indgrebet. I første omgang havde hun tænkt, at kiloene skulle af efter opreationen, men det bliver ikke sådan alligevel.

“Jeg tager ikke længere på på sidedellerne efter at være blevet fedtsuget, og jeg har aldrig taget på på arme og ben. Det hele går i numsen nu, fordi det har fundet nye veje, fortæller hun til Realityportalen og tilføjer:

“Jeg tror også bare, jeg holder den her vægt,” siger hun og afslører, at hun vejer 63 kilo fordelt på 173 centimeter.

Tilfreds numse-læge

Manden bag numseløften er Stig-Frederik Kølle, der er den hospitalsansvarlige plastikkirurg på privathospitalet Cerix i Hellerup, og han er en glad mand.

“Jeg synes, det er blevet rigtig rigtig godt. Det er selvfølgelig kirurgens, men også i høj grad patientens fortjeneste. Hun har været god til at efterleve de retningslinjer, der er før og efter operationen. At man aflaster på den rigtige måde og spiser det, man skal. Hun er meget ligetil og er en god patient. Og så er hun positiv af sind, og det er vigtigt i sådan en proces. Så det er meget positivt. Jeg er rigtig glad for det. Man stræber altid efter at gøre det så godt som muligt”, siger lægen til Realityportalen.

Ægtemanden er glad

Janni Rees ægtemand, Karsten Ree, er også tilfreds med resultatet efter indgrebet, som han dog til at starte med ikke helt forstod.

“Han er blevet meget glad for den numse. Nu kan han godt se ideen i det. Han synes, det er flot, der er kommet fylde der. Tidligere forstod han ikke, hvad der foregik,” fortæller hun.

Og det var også først, da han så før/efter-billederne, at den vilde forvandling stod klart. 

“Han kan ikke nikke genkendende til billedet af min røv, som han har set nøgen i syv år. Han sagde ”Hvis du så sådan ud, var du blevet kasseret,” fortæller Janni grinende. 

Se de vilde før/efter-billeder af Janni Rees numser liger her. 

Det flotte resultat vises frem. Foto: Instagram (Janni Ree) 

Det flotte resultat vises frem. Foto: Instagram (Janni Ree)