X Factor-dommer: Siger ja til Vild med Dans på en betingelse

11/03/2020

Nanna Christina Smidt

Modelfoto af dommerene fra X Factor. Foto: Mikkel Tjellesen/TV 2
  Mange kendte og semikendte har været gennem møllen i Vild med dans. Nogen har klaret det godt mens andre har haft en mere tvivlsom dansedebut. Nu er en af dommerene fra et andet TV2-program, nemlig X Factor, klar til at stille op i Vild med dans, men han har en betingelse. Der skal en helt bestemt person til En særlig person, kan få Ankerstjerne ud og danse i Vild med dans. ”Jeg er måske blevet spurgt, det kan jeg faktisk ikke huske. Ikke for nyligt, men det tror jeg, at jeg er. Hvis jeg må danse med min dame, så gør vi det, fortæller Ankerstjerne til Realityportalen.  Og fortæller i samme ombæring, at han er fantastisk til at danse: ”Jeg er fabelagtig til at danse. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget jeg drukket, men jeg kan godt lide at danse. Og det føles bedre og bedre, jo mere, jeg har drukket.” Danser med datter til Gurli Gris Kæresten Line der er danser, kan selvfølgelig få gang i Ankerstjerne, men også deres lille datter Leona på 16 måneder kan ofte få Ankerstjerne til at bryde ud i dans. Det er både til Ankerstjernes egen musik, at han danser, men også noget af det musik, som han har lavet sammen med Burhan G. Og selvom Burhan G har lavet sange til Tinka, som må siges, at være børnevenlig, så er det en ganske anden ”kunstner” som Ankerstjerne danser til sammen med sin lille datter. ”Jeg danser til min egen musik for tiden, og det, jeg laver med Burhan G. Og så danser jeg rigtig meget med min og Lises datter, Leona, som er 16 måneder, til ‘Gurli Gris’. Men ‘Vild med dans’ har fyldt sindssygt meget hjemme hos os, fordi Lise har været i træning,” fortæller Ankerstjerne. Danser helst med kæresten Og skal man se Ankerstjerne på dansegulvet i Vild med dans, så bliver det sammen med kæresten Lise, som heller ikke er afvisende: ”Det er en aftale. Han er faktisk en god danser. Hvis vi er fulde nok, så er vi på dansegulvet til fester. Jeg elsker at danse med ham, slutter Ankerstjernes kæreste, Lise Kofoed, af.    

Mest læste i dag

 

Mange kendte og semikendte har været gennem møllen i Vild med dans. Nogen har klaret det godt mens andre har haft en mere tvivlsom dansedebut.

Nu er en af dommerene fra et andet TV2-program, nemlig X Factor, klar til at stille op i Vild med dans, men han har en betingelse.

Der skal en helt bestemt person til

En særlig person, kan få Ankerstjerne ud og danse i Vild med dans.

”Jeg er måske blevet spurgt, det kan jeg faktisk ikke huske. Ikke for nyligt, men det tror jeg, at jeg er. Hvis jeg må danse med min dame, så gør vi det, fortæller Ankerstjerne til Realityportalen. 

Og fortæller i samme ombæring, at han er fantastisk til at danse:

”Jeg er fabelagtig til at danse. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget jeg drukket, men jeg kan godt lide at danse. Og det føles bedre og bedre, jo mere, jeg har drukket.”

Danser med datter til Gurli Gris

Kæresten Line der er danser, kan selvfølgelig få gang i Ankerstjerne, men også deres lille datter Leona på 16 måneder kan ofte få Ankerstjerne til at bryde ud i dans.

Det er både til Ankerstjernes egen musik, at han danser, men også noget af det musik, som han har lavet sammen med Burhan G. Og selvom Burhan G har lavet sange til Tinka, som må siges, at være børnevenlig, så er det en ganske anden ”kunstner” som Ankerstjerne danser til sammen med sin lille datter.

”Jeg danser til min egen musik for tiden, og det, jeg laver med Burhan G. Og så danser jeg rigtig meget med min og Lises datter, Leona, som er 16 måneder, til ‘Gurli Gris’. Men ‘Vild med dans’ har fyldt sindssygt meget hjemme hos os, fordi Lise har været i træning,” fortæller Ankerstjerne.

Danser helst med kæresten

Og skal man se Ankerstjerne på dansegulvet i Vild med dans, så bliver det sammen med kæresten Lise, som heller ikke er afvisende:

”Det er en aftale. Han er faktisk en god danser. Hvis vi er fulde nok, så er vi på dansegulvet til fester. Jeg elsker at danse med ham, slutter Ankerstjernes kæreste, Lise Kofoed, af.

 

 

Anbefalet til dig