X Factor dommer tager hævn: "Det var dejligt for dig at henrette mig på den måde"

08/1/21 13:15

Sarah Steenfeldt

Lasse Lagoni/TV 2
I aften kan man se, hvordan hævnen er sød, efter at Blachman bevidst har provokeret sin meddommer Martin Jensen.

I årets X Factor er der flere nye ansigter, blandt andet i dommerpanelet hvor DJ Martin Jensen for første gang sidder. Også på værtsposten er der en ny mand, nemlig Melvin Kakooza som har taget over for Sofie Linde, som nu er på barsel. Det er tydeligt at Martin Jensen kommer godt ud af det med sine to meddommere, og selvom at han er den nye - så finder han sig ikke i noget. 

Netop dét, oplever Blachman tydeligt på egen krop. Blachman kalder nemlig undervejs ved en audition Martin Jensen for Martin Nielsen - til stor irritation for Martin Jensen.

"Altså vi går fra én massebetegnelse til en anden massebetegnelse. Der er jo ikke den store forskel. Men selvfølgelig er der det for ham. Og selvfølgelig gør jeg det også for at provokere ham, indrømmer Blachman.

Hævnen er sød

Den nye dommer beslutter sig hurtigt for, at det ikke skal gå ubemærket hen.

Kort efter affyrer han derfor et konfettirør i retningen af en fuldstændig uforberedt Blachman, hvilket resulterer i, at han får et kæmpe chok. Det er til gengæld noget, som den nye dommer finder hysterisk morsomt.

"Det var dejligt for dig at henrette mig på den måde, siger Blachman da han er kommet lidt til sig selv - det tager til gengæld også den storgrinende Martin Jensen et stykke tid om at samle sig. 

Du kan se hele det sjove klip herunder: