X Factor- dommere raser: Få den væk for fanden

15/1/21 13:37

Sarah Steenfeldt

Du kan se X Factor på TV 2 fredag kl.20.00. Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Det falder helt tydeligt ikke i god jord, da flere piger har medbragt sig en ukulele i aftenens afsnit af X Factor.

Blachman er ikke kendt for at pakke tingene ind - og i det kommende afsnit af X Factor er der heller ikke meget omsvøb at spore, fra den nye meddommer DJ Martin Jensen. Årsagen til de sure miner er instrumentet ukulele, som flere unge piger medbringer til audition. Det skriver Her&Nu

I aftenens kommende afsnit bliver det Victorias tur til at stå foran de tre dommere, og da hun har et par start vanskeligheder med melodien på sin ukulele, så bliver det for meget for de to mandlige dommere.

“Kan vi ikke undgå den der. Få den væk for fanden,” lyder det fra Blachman. 

Victoria er imidlertid ikke helt med på, hvad det er den gnavne dommer hentyder til - men her kommer Oh Land hende til undsætning. Hun gør opmærksom på, at ukulelen faktisk er et af de mest populære instrumenter på Youtube. 

"Det lyder ad helvedes til"

Det er de to mandlige dommer dog tilsyneladende fløjtende ligeglade med.

“Ja det kan da godt være, men det lyder ad helvedes til. Jeg kan ikke lide den. Det er en lorteguitar og den skal ikke være her,” lyder det fra Martin Jensen.

“Vis mig en koncert hvor Beyonce, Taylor Swift eller Lady Gaga spiller “Okolulu”. Det er et skodinstrument, som skal ud af denne verden,” fortsætter han.

Victoria er ikke den eneste som kommer til at høre for hendes valg omkring, at tage en ukulele med til sin audition. Blachman skyder også med skarpt efter den næste deltager, der også har sådan én med sig. 

“Du skal smadre det instrument,” siger han.

Igen kommer der også en kommentar med på vejen fra Martin Jensen:

“Det kan ikke være meningen, at 16-årige piger kommer ind med den der, fordi de ikke kan finde ud af, at lære at spille på en rigtig guitar,” siger han.

Dog må dommerne alligevel se bort fra raseriet over ukulelen, og sende de deltagere videre der er dygtige til at synge.