Xee, Danmarks nye underholdningskanal går i luften

21/01/2019

Helge Rahbek

I ’Sunday’, en ny serie fra YouSee, spiller det unge comedy-talent Melvin Kakooza sammen med Lars Hjortshøj i en komedieserie, der tager sit udgangspunkt i Melvins afrikanske baggrund.
Fra i dag kan 1,2 mio. danske husstande se helt nye danske og amerikanske serier på Xee, Danmarks nye underholdningskanal.

Mest læste i dag

DU KAN BESTILLE XEE VED AT FØLGE DETTE LINK

Når tv- og streamingkanalen Xee går i luften søndag den 20. januar, bliver det med premiere på dansk komedieserie og en helt ny sæson af den populære amerikanske serie ’The Walking Dead’.

”Fiktionsserier har aldrig været mere populære, og det skinner klart igennem i vores kanalprofil, at vi elsker serier. Når vi går i luften i aften, sender vi alle otte afsnit af den nye komedieserie ’Sunday’ samt de første otte afsnit af den nyeste sæson af ’The Walking Dead’. Vi viser som de første i Danmark sæson 8 og 9 af ’The Walking Dead’, og glæder os i det hele taget til at vise danskerne en masse gode serier, som kun kan ses hos os,” siger Pil Gundelach Brandstrup, kanalchef for Xee, og nævner, at det i løbet af foråret blandt andet bliver muligt at se de nyeste sæsoner af ‘Family Guy’, ‘Suits’ og den helt nye ‘The Passage’.

Da Xee i lige så høj grad er en streamingtjeneste som en tv-kanal, vil der samtidig med de nye sæsoner også være mulighed for at se eller gense tidligere sæsoner. F.eks. vil sæson 1-8 af ’The Walking Dead’ ligge som streaming-indhold, når sæson 9 får premiere.

Danske serier og amerikansk underholdning

Xee bliver samlingspunktet for både YouSee’s anmelderroste og egenproducerede danske programmer og nye, populære amerikanske serier fra FOX - et af verdens største underholdningsselskaber. Alle YouSee’s tv-kunder har adgang til Xee – både som tv- og streamingkanal.

TILMELD TIL XEE HER

”På Xee vil man kunne se eller gense alle de danske programmer, vi har lavet det sidste års tid, samt en række nye programmer. Den 20. januar er der premiere på vores nye serie ’Sunday’ med det unge comedy-talent Melvin Kakooza, der spiller sammen med den mere erfarne Lars Hjortshøj, og til foråret viser vi en ny sæson af den anmelderroste serie ’29’, der er nomineret i 3 kategorier til tv-prisen 2019 og til en Robert. Derudover viser vi sæson 2 af den populære serie ’Influencers’, hvor Anne Gadegaard og Tina Maria Hansen denne gang deltager, samt en ny udgave af Esben Bjerre og Peter Falktofts rejseprogram, hvor de besøger Mexico,” fortæller Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

Udover det danske indhold vil der på Xee også være mulighed for at se en række amerikanske serier, som ikke kan ses andre steder, herunder ’The Passage’ og ’9-1-1’.

”Med lanceringen af Xee kan vi præsentere danmarkspremieren på serien baseret på Justin Cronin’s bogtrilogi ’The Passage’, som er produceret af den prisvindende instruktør Ridley Scott. Derudover byder vi på de nyeste originale drama- og komedieserier fra USA såsom den helt nye sæson af den Emmy-vindende animationsserie ’Family Guy’ og det anmelderroste drama ’9-1-1’ med Angela Bassett og Jennifer Love Hewitt,” siger Hans van Rijn, General Manager, Fox Networks Group, Nordic.

Stærke serienyheder på Xee i foråret

I løbet af foråret kommer der masser af nye serier samt nye sæsoner af eksisterende serier på Xee. Herunder er et udpluk.

Da Xee både er tv-kanal og en streamingtjeneste, vil der samtidig med de nye sæsoner også være mulighed for at se eller gense tidligere sæsoner. F.eks. vil sæson 1-8 af ’The Walking Dead’ ligge som streaming-indhold, når sæson 9 får premiere, og det vil selvfølgelig også være muligt at streame sæson 9 i takt med, at afsnittene får premiere.

 • Sunday, sæson 1
 • The Walking Dead, sæson 9
 • 31 (fortsættelsen til 29 og 30)
 • Family Guy, sæson 17
 • The Passage, sæson 1
 • 9-1-1, sæson 1 og 2
 • The Orville, sæson 1
 • Dybvads Sofa, sæson 2
 • Influencers, sæson 2
 • I Mexico går det godt (Med Esben Bjerre og Peter Falktoft)
 • The Resident, sæson 1
 • Suits, sæson 8
 • MacGyver, sæson 1
 • Proven Innocent, sæson 1
 • The Good Doctor, sæson 2

Om Xee:

Xee er en dansk underholdningskanal, der fra den 20. januar vil være tilgængelig for alle YouSee’s tv-kunder. Udover at være en tv-kanal, kan du også streame alt indholdet fra Xee, når det passer dig. 

Xee er et samarbejde mellem YouSee og Fox Networks Group og viser et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Der er desuden løbende danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.

Anbefalet til dig