Vejle Boldklub får nye trøjer

Vejle Boldklub
Søndag bliver de kendte trøjer skiftet ud. Foto: Vejle-Boldklub.dk
De lokale fodboldhelte står skulder ved skulder med spillere fra syv andre danske klubber, der sammen vil gøre en indsats for de mange dansere, som hver dag dør af kræft.

Lige nu læser andre også

Hver dag dør 22 danske mænd af kræft. Det svarer til to fodboldhold - og dermed en aflyst fodboldkamp hver eneste dag!

Det er dystre tal, og derfor har hummel taget initiativ til at støtte kampen mod kræft via Knæk Cancer 2019 sammen med Kræftens Bekæmpelse og TV 2. Her samler hummel sine otte største danske fodboldsponsorater i et unikt og hidtil uset kampagne-samarbejde på tværs af klubfarver til fordel for et større formål.

Vejle Boldklub tager kampen også op mod kræft, når holdet bærer den nye trøje i hjemmekampen mod Vendsyssel FF.

hummel har udviklet en særlig Knæk Cancer-fodboldtrøje, som hver af hummels store danske fodboldsponsorater vil bære i én kamp. Dermed vil AaB, AC Horsens, AGF, Brøndby IF, OB, Sønderjyske og Vejle Boldklub bære en trøje med det samme sorte design, hvor det kun er klubbernes logoer og diskrete antydninger af de respektive klubfarver, der adskiller de syv forskellige spillesæt. På alle trøjer er hummels normale logo erstattet af den kendte Knæk Cancer-blomst, der symboliserer den gode sag.

Også hummels sponsorat med Dansk Boldspil-Union bliver en del af kampagnen, da det danske herrelandshold i kampen mod Luxembourg den 15. oktober ligeledes vil spille i en specialdesignet rød Knæk Cancer-trøje. Samler man de syv sorte klub-trøjer med den røde DBU-trøje dannes en hummel-udgave af Knæk Cancer-blomsten.
 

Sådan ser de nye specialdesignede trøjer ud. Foto: Hummel

 

Sættes til salg

De otte forskellige udgaver af Knæk Cancer-fodboldtrøjen bliver sat til salg i et begrænset antal, og for hvert solgt eksemplar doneres 150 kroner ubeskåret til Knæk Cancer.

Udover det almindelige salg bliver alle de såkaldt ’Match Worn’-trøjer også sat til salg. Det betyder, at de trøjer, som spillerne på de syv klubhold samt Herrelandsholdet har haft på i kamp, bliver bortauktioneret via Odendo.dk fra mandag den 21/10 kl. 10.00. Her går hele det indkomne beløb til Knæk Cancer.

Kampagnen kulminerer lørdag den 26. oktober, hvor det store Knæk Cancer-show løber af stablen direkte på TV 2. Her vil den samlede donation blive afsløret. Salget af Vejle Boldklubs Knæk Cancer-fodboldtrøjer begynder lørdag den 5. oktober kl. 16.00 online på BOOZT.com, ligesom den også kan købes på Vejle Stadion i forbindelse med kampen mod Vendsyssel søndag den 6. oktober. Herefter findes den i SPORT 24 i Vejle. Trøjen har en vejledende udsalgspris på 399 kroner.

Anbefalet til dig