Få fingrene i Allan Simonsen og Thomas Gravesens svedige spillertrøje

Af: Helge Rahbek

|

08/05/2018

Vejle Boldklub
Det officielle fælles holdfoto, hvor koryfæerne fra fodbolden og musikkens verden er linet op side om side.
I søndags blev der spillet fodbold-showkamp på Vejle Stadion med nogle af Vejle Boldklubs største koryfæer på banen. Spillertrøjerne er nu kommet på auktion.

Mest læste i dag

9-2 stod der på resultattavlen, da kampen mellem Vejle Boldklubs legender og Jelling Musikfestivals hold blev fløjtet af i søndags. Resultatet er dog ikke det væsentligste i en kamp, som handlede mere om hygge, holdånd og støtte til gode formål.

På Vejle Boldklubs hold optrådte legender som Ulrik Le Fevre, Allan Simonsen og Thomas Gravesen, mens Jelling Musikfestival havde navne som Jacob Binzer, Peter Sommer og Lars Lilholt på holdkortet.

Efter kampen skrev samtlige af de optrædende spillere deres autograf på deres spillertrøje, og de er nu røget på auktion. Overskuddet fra auktionen går til Red Barnet Vejle, Projekt Aktiv Fritid og Søndermarken Vejle Håndboldklub. Hvis du køber en trøje, kan du altså både støtte de gode formål, og sikre dig en af dine idolers svedige - og signerede - spillertrøje.

Karl William er stukket af

Auktionen udløber om fem dage. I øjeblikket er der budt 1250 kroner for Thomas Gravesens trøje og 800 kroner for Allan Simonsens trøje. Den dyreste trøje p.t. er dog Karl Williams. Den aarhusianske musikers spillertrøje er allerede nu røget op i en pris på 5300 kroner.

Hvis det lyder af for meget, er der foreløbig blot budt 50 kroner for Kaspar Dalgas' trøje og 151 kroner for Jesper Binzers.

Du kan finde auktionen og eventuelt byde på trøjerne her.

 

Anbefalet til dig