Skal du med i karavanen til Thisted? På søndag bliver det afgjort om Vejle Boldklub rykker op i Superligaen.

Af: Helge Rahbek

|

18/05/2018

Vejle Boldklub
Med de mange tilrejsende fans, er der ingen tvivl om at VB reelt får hjemmebane i Thisted. Det har de også erkendt nordpå, og har overdraget hjemmebaneafsnittet til tilrejsende vejlensere.
Ligesom i onsdag er billetterne gratis, når Vejle Boldklub på søndag spiller sin sidste kamp i denne sæson – og forhåbentlig også den sidste kamp i 1. division.

Mest læste i dag

Rigtig mange VB-fans har allerede booket en bustur. The Crazy Reds’ formand Brian Jørgensen kan fortælle, at de har fået fyldt fem busser op, og har stoppet for flere tilmeldinger. ”Vi har tømt vores busselskab for busser, så tror umiddelbart, vi stopper her. Vi er lige ved at tælle op, og se om der skulle være enkelte ledige pladser.”

Når fanklubben har fået et overblik, kommer de med en udmelding på deres Facebook-side. Også de uofficielle fans har fyldt en bus, og i det hele taget tyder alt på, at utrolig mange vejlensere tager turen nordpå. ”Der er megastor interesse, det er helt fantastisk. Der kommer en karavane afsted,” siger VB-direktør Henrik Tønder.

Spontan sejrsfest

Henrik Tønder fortæller samtidig, at klubben ikke har planlagt nogen eventuel sejrsfest. Ingen skind skal sælges før bjørnen bliver skudt, intet skal jinxes, og der er ingen champagne ombord på spillerbussen: ”Det kan jeg garantere dig for, at der ikke er. Al fokus er på kampen,” lover han.

Hvis og i så fald og forhåbentligvis, at Vejle Boldklub rykker op i Superligaen, bliver det en spontan og interimistisk fejring, fortæller Henrik Tønder.

Men inden vi overhovedet begynder at tale om fejring, er der en kamp der skal spilles. Den bliver spillet i Thisted på dét stadion, som tidligere havde det legendariske navn Lerpytter. Kampen går i gang klokken 13.45.

Her på redaktionen er vi helt enige med Henrik Tønder, når han siger:  ”Det er nu at tingene afgøres, og jeg kan kun opfordre alle til at tage den tur.”

Så tag bilen – og tag naboen med!

 

Anbefalet til dig