Superligaholdet får snart sin egen faste træningsbane

Af: Helge Rahbek

|

07/06/2018

Vejle Boldklub
Vejle Boldklubs bedste ungdomshold spiller deres kampe i VB Parken. På Lørdag spiller både U17 og U19-holdet hjemmekamp. Foto: Vejle-boldklub.dk
I midten af juli får Vejle Boldklubs førsteholdsspillere deres egen træningsbane i VB Parken.

Lige nu læser andre også

Det var et udtalt ønske for Jacob Krüger at skaffe førsteholdet en træningsbane, som var forbeholdt byens bedste boldspillere, da han sidste sommer tiltrådte som teknisk chef i Vejle Boldklub. En stor del af hans job handler nemlig om at give Adolfo Sormani, og resten af trænerstaben, de optimale forberedelsesmuligheder.

Inden længe bliver ønsket om en permanent træningsbane en realitet. ”I midten af juli forventer jeg, at vi kan tage vores egen bane i brug,” siger Jacob Krüger.

Træningsbanen er placeret i VB Parken, og i øjeblikket arbejdes der på at lægge vand i banen, og sætte hegn rundt omkring den, så den kan leve op til Superliga-standarder. Hvis tidsplanen holder, bliver banen da også klar lige omtrent samtidig med, at Vejle Boldklub spiller sin første kamp i Superligaen mod Hobro.

En gammel vision bliver til virkelighed

I sin tid var det også visionen at VB Parken skulle samle Vejle Boldklubs hold på tværs af ungdom, amatør og elite. Men hidtil har førsteholdsspillerne og trænerstaben måtte turnere rundt i Vejle og omegn i jagten på de bedste træningsforhold, hvilket selvsagt ikke er helt optimalt.

Træningerne har i den forgangne sæson blandt andet været henlagt til atletikstadionet, Hældagerskolen og Vejle Idrætsefterskole. Det har både medført megen kørsel for trænere og spillere, og gjort det svært for de mest entusiastiske fans, at følge med i træningen.

En stærkere trup i næste sæson

”Det er et stort skridt i den rigtige retning,” erklærer Jacob Krüger, der i øjeblikket er optaget af at få den kommende sæsons trup på plads.

Målet er at truppen bliver stærkere end dén trup, som i sidste sæson var med til at sikre byens boldklub adgang til landets fornemste selskab. Den hidtil eneste tilgang til truppen er den talentfulde ungdomslandsholdsspiller Adam Jakobsen, som er hentet i BK Frem.

Efter en velfortjent sommerferie, starter træningen for Vejle Boldklubs førsteholdsspillere på mandag.

 

Anbefalet til dig