Transferbombe: Vejle-spiller på vej til AC Milan for stort millionbeløb

Vejle Boldklub
Foto: Vejle-boldklub.dk
Torsdag kan flere både danske og internationale medier fortælle, at Vejle Boldklubs stortalent på målmandsposten - 17-årige Andreas Jungland - står over for et skifte til AC Milan.

Lige nu læser andre også

Det ser ud til, at Vejle Boldklub skal finde et nyt talent, der på længere sigt kan overtage buret på førsteholdet. Indtil torsdag formiddag har det ellers nærmest været givet, at den plads i fremtiden skulle gå til stortalentet Andreas Jungdal, der har været i VB siden han skiftede fra Skibet IF som U13 spiller. 

Nu står det dog klart, at han muligvis er på vej til italiensk fodbold. Nærmere bestemt som målmand for AC Milan. Det er bl.a. BT, Tipsbladet og en række andre sportsmedier, som kan fortælle, at den unge spiller er taget med sin familie og agent til den italienske storby.

Torsdag fangede italienske pressefotografer et billede af Andreas Jungdal, der er på vej til lægetjek. I transfer-sammenhæng betyder det traditionelt, at detaljerne er forhandlet på plads i kontrakten, og lægetjekket dermed kun er sidste formalitet inden et skifte bliver gjort officielt.

Hvad dagens nyhed får af konsekvens for Vejle Boldklub melder historien intet om. Klubben burde dog have mulighed for at finansiere Andreas Jungdals afløser, da Ekstra Bladet kan fortælle, at handlen - ifølge deres oplysninger - vil indbringe fodboldklubben i omegnen af seks millioner kroner. 

 

Anbefalet til dig