VB-direktør: "Vi har allerede vundet"

Af: Helge Rahbek

|

16/05/2018

Vejle Boldklub
Henrik Tønder på grønsværen. I aften vil han være på lægterne ligesom mange tusinde andre. Foto: vejle-boldklub.dk
I aften klokken 18.30 tager Vejle Boldklub imod FC Fredericia hjemme i Nørreskoven. Hvis alt flasker sig, kan oprykningen til Superligaen blive sikret.

Mest læste i dag

”Vi har allerede vundet. Vi har vundet en plads i folks hjerter, og i aften fejrer vi Vejle by sammen med 8.000 gæster på Vejle Stadion.” Sådan lyder det fra Vejle Boldklubs direktør, Henrik Tønder.

I de sidste to år har strategien været klar. Den handler ikke kun om taktik på selve fodboldbanen. På kontorerne i Nørreskoven har hele holdet bag Vejle Boldklub været 100 procent fokuserede på at levere kultur, glæde og kærlighed til den by, man er så stolte over at repræsentere. ”Det er altafgørende for os, at vi giver noget tilbage til Vejle,” fortæller Henrik Tønder. ”Den her by har så meget at byde på, og vi knokler hver dag på at være en af de institutioner, som Vejle er stolte over og som bidrager til, at Vejle som by har underholdning og kultur i topklasse,” fortsætter han.

Gratis adgang

Her på redaktionen ved vi, at der vil blive sagt og skrevet en masse om fodbold, uanset om VB i de kommende dage rykker op i Superligaen eller om vi bliver i 1. division. Fodbold er en fantastisk sport og den samler mennesker på tværs af byer, lande og kontinenter. Det der ofte er i fokus er spillerne, taktikken, trænerne og målene. Men vi har længe fulgt ledelsen i VB og deres overvejelser og taktik. Det er rørende at mærke, at det, der virkelig tæller, for ledelsen i VB, er kærlighed til fodbold og kærlighed til og fra den by, man spiller for. Det er nemlig også der bundlinjen i klubben bliver skabt.

Vejle Kommune og Universal Transport har sørget for, at der er gratis adgang til aftenens kamp. ”Det er blandt andet hér, vi giver noget tilbage til byen,” fortæller den stolte direktør, der slutter af med at sige, at han glæder sig til opleve en by samle sig om klubben, og fejre at vi kan noget i Vejle. Og det kan vi – uanset om vi vinder eller sætter point til i aften. Det ved vi her på redaktionen.

Hvis man vil stå op, eller sidde på endetribunen, kan man gå direkte ind på stadion. Hvis man vil sidde på langsiden, skal man afhente sin gratis billet i billetkontorerne. De åbner klokken 17. Der kan findes mere information på klubbens hjemmeside.

God kamp. Forza Vejle Allez!

 

Anbefalet til dig