Vejle Boldklub brager mod Superligaen

27/06/2020

Per Broch

Vejle er tæt på Superligaen. Foto: Pixabay
Med endnu en sejr, denne gang over en af de andre tophold i landets andenbedste liga, rykker Vejle Boldklub snublende tæt på Superligaen.

Mest læste i dag

Lørdag eftermiddag spredte duften af Superliga sig ud over Nørreskoven.

Selvom de fleste vejlensere havde håbet på en brag af en kamp og en storsejr, så måtte det hårdt prøvede publikum i Vejle leve med en uskøn 2-0-sejr, som blev grundlagt kort før pausen.

Modstanderholdet var ligaens treer, FC Fredericia, der skulle vinde dagens kamp, hvis de skulle holde forhåbningerne om Superligabold i hævd.

Med de nye resultater har Vejle 58 point med seks kampe tilbage. Dermed har de et forspring på 11 point til de nærmeste konkurrenter fra Viborg. Viborg har dog en kamp i hånden.

Fredericia har 45 point på tredjepladsen og har kun teoretiske muligheder for direkte oprykning.

Målscoreren var Vejles Arbnor Mucoll, der kort før pausen kunne sende bolden i mål til 1-0.

Selvom Fredericia kom bedre med. i anden halvleg og havde flere chancer.  I stedet slog Vejle til med få minutter tilbage af den ordinære spilletid, da Leonel Montano headede bolden i mål til 2-0.