Sker ikke igen før 2188: Kan bringe held i flere måneder

13/04/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock/Neptune
Nu har du chancen - den kommer ikke igen før om 166 år.

Mest læste i dag

Hvis der nogensinde var det rigtige tidspunkt til at gribe dagen, så hop ud i det nu. Du får måske ikke chancen igen før om 166 år, spår astrologer.

Så hvis du tænker på at skifte job eller lave om på dit kærlighedsliv, står det skrevet i stjernerne, at du skal handle nu.

Planeterne Jupiter og Neptun justeres hvert 13. år, men deres lovende møde i går i stjernebilledet Fiskene – hvor de er mest 'hjemme' – skete sidst i 1856 og vil først ske igen i 2188. Æteriske eksperter siger, at de heldige virkninger kan vare i flere måneder.

"Jupiter og Neptun er herskere over Fiskene og mødes i Fiskene for første gang i 166 år," sagde Daily Mail-astrolog Oscar Cainer og fortsatte:

"De mødes i andre tegn, men de er hjemme, hvilket betyder, at de er mere magtfulde og deres indflydelse er større."

Foto: Shutterstock

Jupiter repræsenterer drømme, fantasi og følelser. Det handler om at fjerne grænser. Neptun repræsenterer lyksalighed og fortryllelse og glamour.

"Kombinationen af ​​de to kan betyde, at der sker noget sjovt, og der sker spænding," sagde Oscar Cainer og tilføjede:

"Men det er også en hurtig ting, der måske ikke varer længe, ​​så udnyt det, mens det varer." 

Det tager 12 år for Jupiter at kredse om solen, hvilket betyder, at den tilbringer 12 måneder i hvert af de 12 stjernetegn.

Den kom ind i det 'drømmende' Fiskene den 28. december sidste år.

Den fjernere Neptun er 165 år om at fuldføre en bane, hvilket betyder, at den tilbringer over 13 år i hver konstellation af stjernetegn.

I går mødtes begge i samme grad på himlen, hvilket markerede en himmelsk begivenhed, der sidst skete, da Florence Nightingale bar sin lampe.

"Disse planeter bevæger sig ret langsomt, og når de konvergerer på himlen, kan deres virkninger manifestere sig i begivenheder flere måneder på begge sider," fortalte Oscar Cainer.

Lykkelige begivenheder  i 1856 omfattede Ruslands underskrivelse af Paris-traktaten den 30. marts, som afsluttede Krimkrigen. Dronning Victoria introducerede også Victoria Cross det år.

Men astrolog Yasmin Boland skrev i DailyMail i januar og advarede, at sammenhængen mellem de to planeter 'har to sider'.

"Neptuns negative side handler om illusion, bedrag og skuffelse, så bliv ikke overrasket, hvis du bliver svigtet," skrev hun.

 

Anbefalet til dig