Alt for mange danskere gør det: Stewardesse deler ulækker afsløring om udbredt vane under flyvning

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hvis du har fløjet et par gange før, så har du helt sikkert også gjort det.

Mest læste i dag

Du gør klogt i at læse med her, hvis du skal ud at flyve i nærmeste fremtid.

En stewardesse ved navn Miva har nemlig advaret mod tre ting, som du aldrig bør gøre om bord på et fly. Hun siger i en video på det sociale medie TikTok, at 'alt for mange mennesker' stadig gør de tre ting. Derfor kan det naturligvis ikke udelukkes, at det måske også er noget, som du normalt gør.

Blandt andet siger hun, at du aldrig bør besøge toilettet på flyet, hvis du kun har sokker på eller har bare fødder. Desuden skal du også stoppe med at læne dit hoved mod vinduet, hvilket der er en særlig grund til.

"Tre ting, du aldrig bør gøre på et fly," lyder det fra Miva i den video, som hun har delt på TikTok.

Til en start fortæller hun om, hvorfor du aldrig bør bruge deodorant eller hårspray på flyets toilet. Årsagen til dette er, at du kan ende med at udløse en røgalarm, der altid sidder på toilettet.

Hertil siger hun også, at du aldrig bør læne dit hoved mod vinduet i flyet, hvilket et hav af danskere er skyldige i at have gjort. Ruderne bliver nemlig 'meget sjældent bliver rengjort'. Derfor vil de sandsynligvis være fyldt med skidt og bakterier, som du ikke har lyst til at få på huden.

Til sidst siger hun, at du altid skal huske at have sko på, hvis du vil bruge toilettet om bord på flyet. Årsagen er, at 'vandet på gulvet ikke har været brugt til rengøring'. Med andre ord, så er det sandsynligvis andre personers urin, du træder på.

Har du planer om at skulle ud at flyve i nærmeste fremtid, bør du derfor tage disse tre ting til dig. Det kan hjælpe dig med at undgå bakterier, som der desværre kan være mange af i et fly.

Der blev taget rigtig godt imod videoen på det sociale medie, hvor den fik mere end 75.000 visninger på kort tid. Derfor er der naturligvis også mange brugere, der har reageret på klippet i kommentarsporet.

Mange har givet udtryk for, at der er tale om meget basale tips. Derfor er der også forundrede over, at Miva siger, at mange ikke har taget dem til sig.

Eksempelvis er flere brugere nærmest i chok over, at folk kan finde på at gå på toilettet på et fly, uden at have sko på.

"Men er nakkestøtten renere end vinduet?" lyder det fra en bruger.

"Hvordan skal jeg så sove?" skriver en anden.

"Hvem går barfodet rundt i et fly?" kommenterer en tredje.

Anbefalet til dig