Derfor skal du stille et glas på hotelværelsets toiletsæde, når du går i seng

Foto: Shutterstock
Der er en særlig årsag til, at du bør lade et glas stå på toiletsædet, når du går i seng på dit hotelværelse.

Mest læste i dag

Der findes et hav af tricks, som kan gøre en kæmpe forskel for dig - både hjemme og ude, som for eksempel på hotel.

Det trick, vi nu vil forklare, er virkelig enkelt, da du ved at efterlade et glas på toiletsædet kan undgå problemer. Her er hvorfor du bør gøre det.

Både badeværelset og diverse toiletartikler kan være meget beskidte, selvom de ofte rengøres. Når du er på hotel, kan du aldrig være helt sikker, og her kan der skjule sig mange forskellige typer bakterier.

Blandt disse kan vi nævne nogle som for eksempel Streptococcus, Campylobacter og Escherichia.

For at undgå infektioner og enhver form for sygdom, er det bedre at sikre, at det er korrekt rengjort. Måske endda ved at medbringe egne rengøringsmidler.

Ofte er det nok at have et simpelt brugt fra supermarkedet med, som anvendes til desinfektion, så du kan være på den sikre side.

På få dage kan der akkumuleres en stor mængde bakterier på toilettet, som kan være meget farlige. Dette er blevet demonstreret af en international undersøgelse ifølge mediet Nanopress.

Men at rengøre og sørge for at desinficere alt, er ikke det eneste problem, du kan støde på. Derfor skal du placere et glas på toiletsædet.

Ofte kan der også slippe uønskede insekter eller dyr ud fra toilettet, og denne metode vil netop sikre dig mod dette problem

Ved at placere et glas på toilettet er I sikre på, at intet kan slippe ud uden, at I opdager det. Hvis noget skulle ske, vil I høre lyden af glasset, der falder.

Derfor er det også vigtigt at sørge for, at der ikke er et tæppe under toilettet, der kan dæmpe glassets fald og dermed støjen fra dette. Det er en god metode til at sikre, at ingen uønskede dyr trænger ind på værelset.

Anbefalet til dig