Emma afslører forældres 'geniale trick': Sådan forhindrede de hende i at lyve som barn

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har afsløret det 'geniale trick', som hendes forældre brugte til at forhindre hende i at lyve som barn.

Mest læste i dag

Emma Hall har i en video på TikTok afsløret, at hendes forældre benyttede sig af et 'genialt trick' til at forhindre, at hun og hendes bror løj som barn.

Der er endda tale om et meget simpelt trick, som alle forældre kan bruge. Ifølge Emma fortalte de både hende og hendes bror, at der ville komme en blå prik på deres pande, hver gang de løj.

I dag er hun naturligvis godt klar over, at det ikke er tilfældet, men som barn troede hun oprigtigt på det. Derfor fungerede det også for hendes forældre i flere år.

Hvis de løj omkring noget, forsøgte de derfor altid at dække prikken i panden. Det gjorde de enten med hænderne, ved at bære en hat eller noget tredje. På den måde kunne deres forældre nemt regne ud, at de løj.

"Det bedste trick, som mine forældre nogensinde har brugt, var, at de fortalte min bror og jeg, at der ville komme en blå prik på vores pande, hver gang vi løj," siger hun i videoen ifølge The Sun.

I videoen fortæller hun også en række metoder, som hun og hendes bror brugte til at dække deres pander. De troede selvfølgelig, at det ikke afslørede dem, men det havde blot den modsatte effekt.

Nogle gange forsøgte de blot at holde en hånd for panden, mens det andre gange var en hat, der blev brugt til at skjule den blå prik.

"Vi ville tage en hat på, så de vidste altid, hvornår vi løj. Det er idiotsikkert og så smart," siger hun, og tilføjer under videoen, at det 'virkede alt for længe'.

Der er blevet taget rigtig godt imod videoen på TikTok, hvor den har fået mere end en million visninger. Hertil har mere end 100.000 personer liket den, hvorfor den helt afgjort er populær.

Desuden er der også rigtig mange, der har skrevet kommentarer til videoen. Mange roser hendes forældre for at have fundet på det, mens andre skriver, at deres forældre brugte et lignende trick.

"Det er så smart. Jeg er nødt til at begynde at gøre det mod mine børn," skrev en bruger.

"Det gjorde vi! Det blev kaldt en 'mor-prik'," lød det fra en anden bruger.

En række andre personer har delt lignende historier om, hvad de som børn blev betalt af deres familiemedlemmer.

"Min bedstemor gjorde dette og fortalte os, at vores tunge ville blive sort. Efter at vi løj, ville hun bede os om at stikke tungen ud, men det ville vi ikke," skrev en bruger.

"Mine børns ører bliver røde! Samme ting! Det fungerer så godt, at det faktisk er lidt trist," lød det fra en anden.

"Min mor fortalte os, at vores næse blev større, og derfor holdt vi for vores næse," kommenterede en tredje.

Anbefalet til dig