Forladt hund lever med en flok prærieulve i et halvt år - pludselig går den ikke længere

Viral
Foto: YouTube
Det formodedes, at hunden var blevet forladt af sin ejer.

Mest læste i dag

I Henderson i den amerikanske delstat Nevada, er det ikke unormalt for beboerne vant til at se prærieulve løbe gennem gaderne om natten. Men for et års tiden siden fangede et usædvanligt syn deres opmærksomhed – en hvid hund, der løb gennem gaderne sammen med prærieulveflokken. 

Det skriver Oddity Central.

Den gådefulde hvide hund blev af indbyggerne døbt Ghost, inspireret af den hvide pels og evne til at forsvinde på et øjeblik. Hunden blev hurtig genstand for fascination og nysgerrighed i den amerikanske by. Gennem mindst et halvt år blev Ghost spottet sammen med flokken.

Det store spørgsmål var selvfølgelig hvordan Ghost var havnet i prærieulveflokken. Eksperter mente, at han var blevet efterladt i ørkenen som hvalp, og derefter på en eller anden måde var blevet accepteret af prærieulvene som en af deres egne. 

"Det ser ud til, at han måske er blevet sat ud der ud, da han var mellem syv og otte måneder og på en eller anden måde er han så blevet accepteret af prærieulvene," uddyber Susan McMullen fra Southern Nevada Trapping Team.

Der herskede egentlig enighed om, at det var uproblematisk, at Ghost løb rundt med vilde prærieulve - men da folk pludselig bemærkede, at Ghost havde udviklet en haltende gang, ændrede situationen sig med det samme.

Der var nemlig en overhængende sandsynlighed for, at prærieulvene ville vende sig imod Ghost, når de opfattede, at han var svagelig.  

Bekymrede for hans sikkerhed, kontaktede indbyggerne derfor et fangstfirma. Men Ghost levede op til sit navn og gjorde det vanskeligt at indfange ham. Men efter to ugers intens sporing af Ghosts bevægelser lykkedes det endelig at fange ham.

Han kom straks i behandling for en række sundhedsproblemer, herunder en brækket tå, hud- og øreinfektioner og flere sten i maven.

"Han har nogle sten i maven, fordi han sandsynligvis var sulten og spiste nogle sten," fortæller redningsteamet.

Historien om Ghost fik heldigvis en lykkelig afslutning, da Ghost viste sig at være en rigtig sød og kærlig hund, som elskede menneskelig kontakt - så på trods af en barsk start på livet fik Ghost en chance mere i livet.

Anbefalet til dig