Har du også lavet pandekager forkert hele dit liv? Se, hvordan det i virkeligheden bør gøres

Viral
Genrefoto: Shutterstock.com
Genrefoto: Shutterstock.com
En ny metode til at lave pandekager har ramt de sociale medier med storm.

Lige nu læser andre også

De fleste mennesker elsker pandekager. Den søde dessert er et hit hos både store og små, men faktisk anvender de fleste en “forkert” metode, når de tilbereder pandekagerne. I hvert fald hvis man skal tro en video, som er gået viralt på det sociale medie TikTok. 

Det skriver Mirror

Mens nogle elsker den innovative tilgang, er andre knap så begejstrede for den nye metode. Men hvad er det egentlig for en fremgangsmåde, der har fået pandekageelskere op af stolen? 

Den populære online kok, kendt som Archived Chef, har med sin unikke pandekageopskrift vendt op og ned på det hele. 

På hendes TikTok-side, @archivedchef, afslører hun hemmeligheden bag sin trend, som hun mener, vi alle burde prøve. 

"Tag ikke dette på den forkerte måde, men du har lavet pandekager forkert hele dit liv," erklærer hun i sin video, der har høstet hele 20 millioner visninger.

"Bare rør dem, som du ville røre æg. Det er så meget lettere," siger Archived Chef, mens hun demonstrerer teknikken. 

Resultatet er små bidder, der til forveksling ligner røræg, serveret med flormelis, blåbær, en klat flødeskum og sirup.

"Som du kan se, ser det meget bedre ud end almindelige pandekager ville. Fortæl mig, at det ikke ser godt ud," siger hun begejstret, men indrømmer senere, at hun måske har overdrevet med toppings.

Reaktionerne på videoen har været delte. 

"At røre pandekager er vildt," siger en bruger. "Det her er en forbrydelse," tilføjer en anden, mens en tredje nægter at "vanære pandekager på den måde."

Men ikke alle er modstandere. 

"I Slovenien kaldes dette Smoren, og det er sååå godt... men dejen er lidt anderledes end pandekagedejen," påpeger en bruger, der forsvarer trenden.

Så hvad synes du? Er det tid til at sige farvel til den traditionelle pandekage, eller er denne nye trend blot en fase? Uanset hvad, har Archived Chef formået at skabe røre i andedammen - eller nærmere, pandekagedejen.

Anbefalet til dig