Kvinde deler genialt hoteltrick: Tjek ind på dette tidspunkt og øg chancerne for en gratis opgradering

Viral
Foto: TikTok / Shutterstock.com
Foto: TikTok / Shutterstock.com
Hvis du skal bo på hotel til sommer, kan du med fordel teste kvindens trick.

Mest læste i dag

I disse dage drager mange danskere sydpå for at smage lidt på solens stråler.

Hvis du er én af dem, og hvis du skal bo på hotel, så kan det være, at du skal prøve Kate Berkis' trick, som kan give en gratis opgradering.

Kate, der går under navnet @help_im_30ish på de sociale medier, har i en TikTok-video løftet sløret for sine allerbedste tips og tricks til dem, der skal bo på hotel.

"Hvis du planlægger at booke et hotel snart, bør du høre mine tre bedste hoteltricks," siger hun ifølge The Sun.

I videoen påpeger Kate, at man gør klogt i at ankomme sent til hotellet, da det øger chancerne for at blive opgraderet helt gratis:

"Jeg har fundet ud af fra mine forretningsrejser, at jo senere du ankommer, jo mere sandsynligt er det, at du bliver opgraderet til en suite eller et bedre værelse. Det er fordi de ved, at de ikke kommer til at sælge det, så de kan lige så godt give dig en bedre oplevelse," ludtaler hun.

"Jo senere du ankommer, desto større er chancerne for en gratis opgradering."

Og Kate er ikke den eneste rejseekspert, der anbefaler dette trick for at få en gratis opgradering. Hotelejer James Marshall har nemlig delt et lignende råd på Quora, som er et Reddit-lignende forum.

"Tjek ind senere på dagen - ikke med det samme, når indtjekning starter. Hvis du beder om en opgradering for tidligt på dagen, kan hotellet sige nej, da de stadig føler, at der er en chance for, at de sælger de tomme værelser," skriver han.

(Artiklen fortsætter under videoen, hvor Kate kommer med to andre gode råd)

I videoen deler Kate også to andre gode råd, der kan vise sig at være guld værd for dit næste hotelophold.

"I stedet for at booke online, hvilket er meget fristende, så ring altid direkte til hotellet og spørg dem, hvad deres bedste pris er. Ofte vil de matche og ofte forbedre prisen," påpeger hun.

Kate afslører, at hoteller nogle gange vil tilbyde en opgradering på stedet, hvis du booker over telefonen.

"Og det sidste er, hvis du har misset afbestillingsvinduet, hvilket er rigtig irriterende, og du ikke vil betale den fulde pris, så prøv at flytte din reservation til en meget senere dato og derefter annullere den. Ofte kan du helt undgå afbestillingsgebyrer eller undgå at betale den fulde pris på den måde."

Videoen fik på kort tid mere end 75.000 visninger.

Anbefalet til dig