Kvinde tændte for fjernsynet på krydstogtsskib - endte med at opdage sin kærestes utroskab

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde tændte for fjernsynet i sin kahyt på et krydstogtskib, og endte med at opdage sin kærestes utroskab.

Mest læste i dag

En kvinde har afsløret, hvordan hun endte med at opdage sin kærestes utroskab på et krydstogtskib. Det gjorde hun, da hun tændte for fjernsynet, som viste en transmission direkte fra et andet dæk.

Det bliver afsløret i en video, som ifølge Daily Star er blevet delt på det sociale medie TikTok.

Kayla fortæller i en video på TikTok, at hendes veninde besluttede sig for at tænde for fjernsynet i en kahyt, så hun kunne se transmissionen direkte fra krydstogtskibets dæk.

Ifølge Daily Star er der monteret kameraer flere steder på skibet, så folk i deres kahytter f.eks. kan se, om der er mange mennesker ved poolen. Det kan også bare bruges til at se, hvad der foregår de forskellige steder på det store skib.

Men det har vist sig, at det også er en god måde at opdage partnere, som har svært ved at holde fingrene for sig selv. Kayla siger, at det er den bedste måde at 'fange en utro partner på et krydstogtskib'.

"Det mest forfærdelige, hjerteskærende øjeblik i livet er, når du tager på krydstogt, og din mand siger, at han er sulten, så han vil gå og hente noget mad. Du bliver tilbage i kahytten for at gøre klar med din ven. Og hun skifter mellem kanalerne på fjernsynet, og så kommer hun til kanalen, der viser dig, hvad der sker live på hvert dæk af skibet," siger Kayla.

"Og hun bemærker, at din fyr ikke henter mad, men får en anden kvindes nummer, flirter med hende, og lægger sin arm om hende. Og din ven optog det hele, for hvordan kan du konfrontere en mand uden beviser?"

"Han ville bare benægte det hele. Så du kommer til at genopleve det øjeblik igen og igen, fordi du ikke kan lade være med at se en million gange og bede om et andet resultat."

Hun har også delt en video, der rent faktisk viser optagelsen af, at hendes kæreste flirter med en anden kvinde. Her ser man, at Kayla og hendes veninde befinder sig i kahytten, mens fjernsynet viser en transmission direkte fra pool- og barområdet.

Kayla og hendes veninde diskuterede, om manden på skærmen i virkeligheden var hendes kæreste. Hun tilføjede, at hun var 'stresset' over det og udbrød så 'Oh my God', da en mand og en kvinde blev vist på skærmen.

De lænede sig op ad et gelænder og snakkede iført deres badetøj. De skreg, da manden lagde sin arm om kvindens skulder.

I kommentarsporet er der flere, der har udvist sympati for Kayla. Andre har valgt at dele gode råd til, hvordan hun bør håndtere situationen.

"Vent indtil du kommer tilbage med at gå fra ham, så han ikke kører dig hjem, stjæler og ødelægger dine ting," skrev en bruger.

"Du må indrømme, at det er helt vildt mistænkeligt - især hvis hun ikke kender pigen," lød det fra en anden.

"Folk tager meget på krydstogter for at have en affære, for ikke at nævne, at de ofte har events for singler, så han var måske havnet ved én," skrev en tredje.

Anbefalet til dig