Mand deler genialt trick med toiletbørste og skruemaskine: Du gætter aldrig, hvad du kan bruge det til

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mand har delt et smart trick, der blot kræver en toiletbørste og en skruemaskine.

Mest læste i dag

Langt de fleste kender til, at det kan være svært at gøre måtterne i bilen helt rene. Man kan støvsuge dem i nok så lang tid, men det er næsten umuligt at få det hele med.

Det er især tilfældet, hvis man ikke er god til at få støvsuget måtterne regelmæssigt. Det vil nemlig kun betyde, at støv og skidt bliver trådt længere ned i den.

Mange tror, at der ikke er andre muligheder, end at sende sin bil til klargøring. Men sådan forholder det sig tilsyneladende ikke. Derimod har en mand afsløret et smart trick i en video på TikTok, som ikke koster det store.

Armen Adamjan, der driver den populære TikTok-kanal Creative Explained, har delt et fantastisk trick til dette. Det kræver dog, at du enten har eller er villig til at købe en skruemaskine.

Hvis du allerede har en skruemaskine, skal du blot købe dig en billig toiletbørste. Sørg for at vælge en billig løsning fra f.eks. IKEA eller Jysk, da den skal klippes i stykker.

I videoen på TikTok ser man, hvordan han klipper i håndtaget, så det bliver kortere. Efter at have gjort dette, sætter han den fast i sin skruemaskine, så han kan køre den rundt med høj fart.

Næste skridt er at finde en bilmåtte, så du kan køre med børsten på måtten og dermed løsne snavs. Det vil få dine måtter at ligne, at 'en professionel har renset dem'.

"Det er fantastisk," siger han, da han selv har afprøvet det smarte trick.

Og det er tydeligt at se, at han ikke er den eneste, der mener dette. I kommentarsporet har han nemlig fået flere hundrede kommentarer, hvoraf mange roser det smarte trick.

"Det vil jeg prøve næste gang, tak," skriver en bruger som kommentar til videoen.

"Det er fantastisk. Tak," lyder det fra en anden.

Det er dog ikke alle, der er helt positive omkring videoen. Der er også et par brugere, der har påpeget, at man nok ikke bør gøre det indenfor.

"Alt det snavs inde i huset. Lol. Fed idé dog," skriver en person til videoen.

Anbefalet til dig