Mand giver sin bil væk helt gratis: Men for at overtage bilen skal du klare noget helt særligt

Af: Lucas Andreas

|

08/07/2024

Viral
Foto: Privat
Manden har fundet en alternativ måde at beslutte, hvem der gratis skal overtage hans bil.

Lige nu læser andre også

Alle gode ting har en ende.

Det har en mand måtte erkende som værende en sandhed, og derfor har han besluttet sig for at skille sig af med sin højt elskede Honda Jazz.

Men selvom, at han nok godt kunne få en skilling for bilen, der godt nok er fra 2002 og har kørt næsten 300.000 kilometer, har han i stedet besluttet sig for at give den helt gratis.

Nærliggende er det nok at tænke, at det er for godt til at være sandt. Men det er det faktisk ikke. Eller sådan da.

Der er nemlig én hage ved foræringen.

Dem, der har interesse i at blive den nye ejer af bilen, skal nemlig ved ankomst løse en udfordring for at kunne blive den nye ejer.

Sådan lyder det på den hollandske mands opslag på siden Martkplass, som er Hollands svar på DBA.

Interesserede kan vælge en af tre udfordringer, der spænder fra sportslige aktiviteter til test af almen viden. "Vinder du? Så kan du køre væk med det samme. Taber du? Uheldigt!" lyder det fra sælgeren i annoncen, som opfordrer deltagerne til at være klar med både løbesko og encyklopædi.

Den gratis Honda Jazz har allerede kørt omkring 280.000 kilometer og har stadig et års syn tilbage. Dog er batteriet fladt, så du skal være forberedt på at skubbe bilen i gang. Når først motoren er startet, vil du finde en 1,3-liters firecylindret motor med 83 hestekræfter under hjelmen. Bilen accelererer fra 0 til 100 km/t på knap 12 sekunder og kan nå en topfart på 170 km/t.

Trods bilens alder og kilometertal har mange interesserede allerede kontaktet sælgeren for at deltage i de udfordringer, der kan give dem nøglerne til bilen. De første deltagere er allerede i gang med at prøve kræfter med de opgaver, der skal løses for at vinde bilen.

Stor interesse, men bilen stadig tilgængelig

Interessen har ifølge manden været stor, og mange har da også allerede prøvet kræfter med de mange udfordringer, men ved seneste opdatering på annoncen havde der endnu ikke været det helt store gennembrud.

Han har på annoncen, som stadig er tilgængelig, givet flere opdateringer, hvoraf de seneste lyder således:

# Opdatering 4. juli kl. 22:30: På grund af de (pænt!) mange svar er det ikke længere muligt at svare alle i dag. Bilen er stadig tilgængelig, så længe annoncen er online. Fredag ​​er allerede fuldt planlagt med udfordringer, de næste muligheder er i løbet af weekenden. Hvis du tilføjer dit 06-nummer til annoncen, bliver det nemmere at kommunikere :)

#Opdatering 5. juli kl. 23:00: varmet op i dag og bilen er stadig ledig! Der vil være stort fremmøde i morgen, hvis bilen stadig er ledig sender jeg invitationerne ud til søndag om eftermiddagen!

Alt tyder altså på, at bilen går en spændende fremtid i møde med en ny ejer, der om nogen har gjort sig fortjent til den.

Anbefalet til dig