Mistænkte kæresten for utroskab: Valgte 'psykopatisk' måde at tjekke det på

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde havde en mistanke om, at hendes kæreste var hende utro. Derfor besluttede hun sig for at undersøge det.

Mest læste i dag

Hvis man har en mistanke om, at ens partner er utro, er der mange måder at undersøge det på. Denne kvinde besluttede sig for at vælge en metode, som hun selv har beskrevet som værende 'psykopatisk'.

Alley Marie har selv fortalt om episoden i en video på det sociale medie TikTok, hvor hun også afslørede sin mistanke til kæresten. I kommentarsporet under denne video har flere brugere skrevet, at hun ikke er ene om at have sig ud i bizarre ting.

I videoen fortæller hun, at hun mistænke sin kæreste for at have forladt sit hus midt om natten for at mødes med en anden kvinde. I et forsøg på at finde ud af, hvorvidt det var tilfældet eller ej, var hun nødt til at være kreativ.

"Hver gang jeg tænker på dengang, jeg tog hen til hans hus midt om natten og mærkede på hans motor for at se, om den var varm, for at finde ud af, om han havde forladt sit hus eller ej," siger hun i sin video.

Med et skævt smil på læben, knytter hun sin hånd og giver sig selv et solidt slag i hovedet. Det er naturligvis for at udtrykke, at hun selv synes, at det var noget mærkeligt noget at gøre.

"Jeg er nødt til at banke noget fornuft ind i mig," siger hun i teksten under videoen, hvilket vidner om, at hun har indset sin fejltagelse.

I baggrund afspiller hun en sang, hvor der på et tidspunkt bliver sunget: 'Du tror, jeg er psykopat, gør du ikke?'.

I kommentarsporet bliver der spurgt ind til flere ting om episoden. Blandt andet har en bruger spurgt ind til hendes påklædning. Som svar til denne kommentar afslører hun, at hun var iført 'camouflagetøj den nat', så hun ikke blev opdaget.

Andre skriver i kommentarsporet under den populære video, at de har været i samme båd som hende. Derudover er der også en række brugere, der har valgt at dele gode råd til andre, der vil forsøge at tage deres partner på fersk gerning i utroskab.

"Jeg fandt en kvittering på en frokost, der var for høj til en person. Jeg ringede til firmaet for at få en kopi af kvitteringen, hvor jeg sagde, at jeg havde 'tabt den'. Det viste sig, at han havde bestilt dessert og te. Derfor var det dyrere," skriver en bruger.

"En ven har fortalt mig, at hendes bedstemor plejede at lægge en mønt oven på dækket for at se, om hendes partner tog af sted," lyder det fra en anden.

"Ikke mig, der har oprettet mig som administrator for vores router. Så kan jeg se, hvem der opretter forbindelse til Wi-Fi, når jeg ikke er der," indrømmer en tredje.

"Dette minder mig om, hvorfor det er fredfyldt at være single. Der er en masse sindssyge tilståelser her," skriver en fjerde.

Anbefalet til dig