På dette tidspunkt bør du booke flybilletter, hvis du ønsker at få den billigst mulige rejse

Viral
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
To rejseeksperter har nu delt sine bedste tips og tricks til at spare penge på ferien.

Mest læste i dag

Hvis du ikke har nerverne til at vente på en afbudsrejse, men alligevel drømmer om at komme på ferie til billige penge, så er der faktisk flere knapper, du kan skrue på.

At finde de bedste ferietilbud kan virke svært, da der findes et utal af bookingsider og flyselskaber.

Heldigvis for dig har The Mirror nu samlet rejseeksperternes allerbedste tips til at komme sydpå uden at skulle betale en formue.

Bart Quinton Smith, der er administrerende direktør for rejsefirmaet First Choice, understreger vigtigheden af at være strategisk omkring sin booking.

Blandt andet kan det være en stor fordel at lede efter spritnye hoteller:

"Det kan være svært at sælge og fylde nye hoteller, så du kan ofte få gode tilbud, før ordet spredes og priserne stiger," siger Bart Quinton Smith.

Tidspunktet betyder meget

Tidspunktet for din booking spiller også en stor rolle. Ifølge Smith er der sågar specifikke perioder på året, hvor priserne er lavest:

"Der er faste tidspunkter på året, hvor tilbud vil være billigst, herunder januar til marts, begyndelsen af maj, oktober og slutningen af november til midten af december," forklarer han.

Derudover kan du ofte finde billigere flybilletter ved at rejse på mindre populære dage som mandage, tirsdage eller onsdage, ligesom du kan spare lidt ved at lette senere på dagen.

Undgå højsæsonen

En anden ekspert ved navn John Marshall anbefaler at rejse uden for højsæsonen:

"Helligdage og sommer er naturligvis et dyrere tidspunkt at bestille en rejse på. Hvis det er muligt, så prøv at rejse uden for spidsbelastningsperioder," siger han.

Ved at følge disse råd fra eksperterne kan du finde attraktive ferietilbud og nyde din drømmerejse uden at sprænge budgettet.

Anbefalet til dig