Ung kvinde fik ingen sidemand på flyet: Midt under flyveturen tog situationen en uventet drejning

Viral
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En stewardesse spændte pludselig noget chokerende fast på sædet.

Lige nu læser andre også

Da kvinden Kaile Schwartz skulle flyve med Olympic Air fra Skiathos til Athen, håbede hun på, at hun slap for en sidemand.

Til hendes store overraskelse endte ønsket med at gå i opfyldelse, men glæden varede dog kun for en stund.

Midt under flyvningen blev noget helt andet dog spændt fast på sædet. Ifølge Kaile selv, mener hun, at der var tale om et menneskeligt organ.

Det skriver mediet Newsweek.

Selvom det er ganske lovligt for et flyselskab at spænde et organ til en transplantation fast på et passagersæde, så oplevede Kaile alligevel situationen som en anelse bizar.

Derfor besluttede hun sig for at lave en TikTok-video, hvori hun fortalte om situationen.

I videoen, som blev delt den 17. september, ser man Kaile ombord på flyet fra Olympic Air. Hun viser også, at der ved siden af hende er blevet spændt en køletaske fast.

TikTok'eren afslører desuden, at hun tror, at denne køletaske indeholder et menneskeligt organ, der bliver fløjet fra en græsk by til en anden, fordi det skal bruges til en transplantation.

Efterfølgende har hun dog udtalt sig til Newsweek, og i denne forbindelse har hun påpeget, at der også kunne være tale om en kølevaske med en anden passagers medicin.

(Artiklen fortsætter længere nede)

"Jeg sad på flyet, og stewardessen placerede denne køletaske ved siden af mig midt under flyvningen. Jeg gik ud fra, at det var et organ eller noget, for hvad skulle det ellers være?" siger hun.

"Når man tænker tilbage, ville de nok ikke have placeret et rigtigt organ ved siden af mig, men det er stadig en sjov tanke."

Hun påpeger – som sagt – også, at det sagtens kunne have været medicin. Selvom hun naturligvis var meget nysgerrig, så spurgte hun aldrig personalet om, hvad tasken indeholdt.

"Jeg var virkelig ikke sikker på, hvad der var i den! Så snart flyet landede, tog en af stewardesserne tasken med det samme og skyndte sig væk med den. Jeg kan ikke sige, hvad det var," siger hun.

Siden videoen er blevet delt på det sociale medie, er den blevet liket af mere end 366.000 brugere. Desuden er den også blevet set mere end 2,4 millioner gange.

"Et organ er bedre end en person. Tro mig," skrev en bruger som kommentar til videoen.

"Ganske romantisk at stjæle nogens hjerte," lød det fra en anden.

"Jeg ville have haft mit eget lille 'Grey's Anatomy'-øjeblik," skrev en tredje.

Anbefalet til dig