Ung kvinde iførte sig afslørende kjole til familiemiddag: Det førte til massiv kritik online

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde har afsløret, at hun besluttede sig for at iføre sig en afslørende kjole til en familiemiddag. Det er ikke alle, der har taget godt imod dette.

Mest læste i dag

Der er tilsyneladende delte meninger om, hvad man kan være bekendt at iføre sig til en familiemiddag. En kjole, der er til den afslørende side, har i hvert fald skabt en del debat.

Det hele er blevet startet af en ung kvinde ved navn Daisy, der bor i London. Hun delte en video på det sociale medie TikTok, hvori hun viser sin kjole frem. Det har medført, at hun har fået en del kritik for sit valg af påklædning til familiemiddagen.

Den skotske kvinde havde dog sit eget syn på den blå og hvide kjole, som hun selv har beskrevet som 'ladylike'. Derfor kunne hun heller ikke forstå, hvorfor så mange valgte at kritisere hende for at tage den på.

Ifølge The Sun var den stropløse kjole forsynet med en korset-lignende lukning over brystet. Desuden var den også blevet udstyret med blonder og andre detaljer.

Foto: TikTok

"Jeg skal til en familiemiddag, og jeg ville tage denne kjole på. Men nu hvor jeg kigger på den, ved jeg ikke, om den er lidt upassende? Jeg ønsker ikke at fornærme mine familiemedlemmer," siger hun i videoen.

"Så jeg har tænkt mig at prøve denne minikjole. Men jeg kan ikke huske, om den her er endnu mere afslørende. Denne kjole er lillebitte. Jeg kan næsten ikke få den over mine bryster."

"Jeg sveder faktisk af at prøve at få den på," fortsætter hun i sin video.

Hun siger i videoen, at hun føler, at den anden kjole er mere passende. Derfor var det også den, der endte med at være hendes følgesvend til familiemiddagen.

Foto: TikTok

"OK. Nu hvor jeg har fået den på, føler jeg faktisk, at den er mere passende end den anden. Den er mere 'ladylike'," siger hun.

"Jeg skal i hvert fald til min familiemiddag, og forhåbentlig hader de mig ikke for at klæde mig sådan her."

Hendes kjolevalg, som har vist sig at være ganske kontroversielt, har skabt en del debat på det sociale medie. Det har medført, at hendes video har fået flere hundredetusinde visninger på TikTok.

Foto: TikTok

Det er naturligvis værd at nævne, at der er mange brugere, der har rost hende for valget af kjole.

"Du ser stilfuld ud," har en bruger skrevet.

"Elsker din nye kjole. Du ser så smuk ud," lød det fra en anden.

Det er dog ikke alle, der har erklæret sig enige i, at den er passende at have på til en familiemiddag. Derimod har mange kritiseret hende for at vælge en så 'afslørende' kjole til denne begivenhed.

"Jeg tror, du allerede har fornærmet din familie, min ven," skrev en bruger.

"Din familie må været skuffet," skrev en anden.

Anbefalet til dig