Utroligt: Hunden Dexter lærte sig selv at gå på to ben efter ulykke

Viral
Foto: YouTube / CBS Evening News
Foto: YouTube / CBS Evening News
I hjertet af Colorado bor en helt usædvanlig hund ved navn Dexter.

Mest læste i dag

Den 7-årige hund Dexter har ikke bare kommet sig efter en alvorlig ulykke – han har også lært at gå på sine bagben, som var han et menneske. 

Dexters bemærkelsesværdige rejse fra tragedie til triumf har berørt internetbrugere verden over og gjort ham til en lokal legende i sin hjemby Ouray.

Det skriver Oddity Central.

Det hele begyndte, da Dexter som hvalp løb væk fra sin ejers gård og løb direkte ud i trafikken. Det resulterede i en voldsom påkørsel, hvor han mistede det ene forben, mens det andet blev alvorligt skadet. 

Ejerne, Kentee Pasek og hendes familie, var knuste, men besluttede at give Dexter en chance, selvom han så ud til at skulle leve resten af sit liv med hjælpemidler.

Men Dexter havde andre planer. Efter noget tid i en slags kørestol opdagede han, at han kunne bevæge sig hurtigere ved gå på bagbenene. En dag efterlod Kentee Pasek ham ved foden af trappen op til verandaen og blev derfor overrasket over at finde ham liggende øverst på trappen kort efter – uden kørestolen. 

Nu, hvor Dexter er blevet rigtig god til at gå på to ben, er han en fast del af bybilledet i Ouray. Han deltager i årlige parader og festivaler, hvor han altid formår at få folk til at smile og blive inspirerede af hans historie. 

"Vi troede ikke, at han ville klare det," fortæller Kentee Pasek til People.com og fortsætter: "Jeg kunne ikke aflive ham uden at give ham en chance, det kunne jeg bare ikke."

Selvom nogle mennesker beskylder ejerne for at træne ham til at gå på bagbenene udelukkende for opmærksomhed, bekræfter både dyrlæger og Kentee Pasek, at dette er Dexters egen måde at tilpasse sig og overvinde sin skæbne.

Dexters popularitet har også bredt sig til sociale medier, hvor han har hundrede tusindvis af fans på både Instagram og TikTok.

Anbefalet til dig