VVS'er graver badeværelsesgulv op: Så gør han makabert fund

Af: Lucas Andreas

|

22/01/2024

Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
VVS'er gravede en kundes badeværelsesgulv og kunne ikke tro sine egne øjne.

Mest læste i dag

Det, der bare skulle være en helt normal op rivning af et badeværelsesgulv udviklede sig pludselig til det mere uhyggelige. VVS'eren gjorde nemlig et overraskende fund, da han kom ned under det 200 år gamle undergulv.

Det skriver New York Post

Den britiske VVS-mand fandt til sin store overraskelse nemlig over 20 knogler skjult under gulvbrædderne på det badeværelse, han reparerede denne måned. Jonathan Betts, 36, arbejdede på en hytte, der er over 200 år gammel, rapporterer SWNS. Han delte sin uhyggelige opdagelse i en skræmmende TikTok, der har fået 1,4 millioner visninger siden den blev postet den 6. januar. Du kan se videoen i bunden af artiklen.

Efter at have fjernet toilet og gulvbelægning opdagede han over 20 knogler under det rådne undergulv. Betts, der normalt undlader at arbejde i weekenderne, fortsatte trods udfordringerne.

"Som du kan forestille dig, begyndte jeg at blive stresset, især da jeg fandt en kæbe med tænder!" udråbte han. Efter at have stødt på knogler, udtrykte Betts sin bekymring, indtil han fandt ud af, at de tilhørte en gris og blev begravet for at skræmme onde ånder væk. Knoglerne blev genbegravet under gulvet, og ejerne af huset delte historien om, at huset engang var en svinefarm, og den tilstødende lade sandsynligvis fungerede som et slagteri. Betts delte denne opdatering i en TikTok-video og udtrykte lettelse over, at knoglerne ikke tilhørte et menneske.

"I det mindste løste du mysteriet med knoglerne," kommenterede en bruger.

En anden argumenterede for, at Betts burde have involveret politiet for at udføre gravearbejdet uden omkostninger, mens en tredje humoristisk bemærkede fejringen af grisens knogler.

Betts' uventede opdagelse skaber interesse og refleksion omkring historien bag huset og dets forhistoriske forbindelse til svineopdræt og slagteri, og hvordan fortiden fortsætter med at manifestere sig i nutiden.

Anbefalet til dig