Skuffede juletræssælgere: Juletræerne bliver stjålet

Af: Mie M.B

|

05/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det skønnes at omkring 50.000 juletræer hvert år bliver stjålet

Mest læste i dag

Juletræstyverier hærger danske juletræsproducenter. Frits Thorslund fra Thorslund Juletræer i Brønderslev og Ulrik Steen fra Bakkens Juletræer i Agersted oplever i disse dage ubehagelige tilfælde af svind i deres selvbetjente salgsboder. Det skriver TV2.

Frits Thorslund satte 30 juletræer til salg ved en bod i Nr. Lyngby, men dagen efter var 17 træer forsvundet. Thorslund beskriver hele sagen som skuffende og overraskende og spekulerer i, om de stjålne træer bliver solgt videre.

Ulrik Steen, ejer af Bakkens Juletræer, bekræfter lignende problemer. Han anslår, at mellem 10 og 15 juletræer er forsvundet på blot én uge. Steen har appelleret til offentlighedens samvittighed og opfordrer folk til at huske at betale for deres juletræer.

Danske Juletræer vurderer, at omkring 50.000 juletræer stjæles årligt i Danmark, og organisationen mistænker, at mange af dem bliver solgt illegalt. Producenter som Thorslund og Steen har dog ikke afsløret specifikke foranstaltninger for at standse juletræstyverierne, men understreger, at de håber at komme problemet til livs.

Anbefalet til dig