21-årig mand stoppet med to store køkkenknive: Så sagde han noget chokerende til politiet

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 21-årig mand blev stoppet på gaden med to store køkkenknive. Derefter sagde han noget chokerende til politiet.

Mest læste i dag

Fredag aften er byen i Herning som regel fyldt med glade mennesker. Derfor emmer gaderne typisk også af en god og festlig stemning.

Desværre vil der også være undtagelser. Det fik Midt- og Vestjyllands Politi at se fredag aften.

Omkring kl. 21 stødte to personer på en 21-årig mand i nærheden af Møllegade. Det stod hurtigt klart, at han bestemt ikke var i festligt humør.

De to personer opdagede nemlig, at han gik rundt med to store køkkenknive, der begge efterfølgende er blevet opmålt til at være 34,5 centimeter. Det medførte naturligvis, at de skyndte sig at tage kontakt til politiet.

Det fik naturligvis Midt- og Vestjyllands Politi til at sende en patrulje ud til stedet. Og hvad betjenten fik at vide af manden, da de kontakte ham, var chokerende.

"Da vi kommer derned tager vi kontakt til ham, og her siger han så, at han har til hensigt at slå en navngiven person ihjel," siger Jens Claumarch, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til TV Midtvest.

Den 21-årige mand var ikke i stand til at redegøre for, hvorfor han var vred på den pågældende person. Han kunne dog informere betjentene om, at de havde kendt hinanden hele livet.

Efterfølgende kontaktede de den truede part i sagen, men dette gjorde dem heller ikke klogere på, hvad der var gået galt. Han kunne nemlig kun fortælle, at han ikke anede, hvorfor han var sur på ham.

Til TV Midtvest fortæller vagtchefen, at den 21-årige mand er kendt af politiet i forvejen.

"Vi kender ham lidt fra det psykiatriske miljø. Derudover var han tydeligt påvirket, da vi talte med ham," siger han.

Den unge mand blev anholdt, hvorfor han har tilbragt en del af natten i en celle. Lørdag morgen blev han anholdt, men vil blive sigtet for trusler og overtrædelse af våbenloven.

Anbefalet til dig