38-årig kvinde død under mystiske omstændigheder: Nu udvides efterforskningen

Sydøstjyllands Politi orienterer fredag offentligheden om udvidelsen af efterforskningen. Foto: Rigspolitiet
På trods af at en obduktion af en død 38 årig kvinde i Give i mandags, så har retsmedicinerne ikke kunne fastslå dødsmåden, derfor udvider Sydøstjyllands Politi nu deres efterforskning.

Mest læste i dag

Sydøstjyllands Politi har siden fundet af den 38 årige kvinde efterforsket omstændighederne omkring dødsfaldet, med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag. Derfor var Sydøstjyllands Politi allerede på dagen i gang med efterforskning bl.a. på findestedet med teknikere,  efterforskere, hundeførere og retsmediciner.

Der er også i dagene efter foretaget en lang række efterforskningsskridt i sagen. Disse har ført til, at en person har været anholdt, men denne er siden blevet løsladt. Det fortæller politikredsen selv i en pressemeddelelse fredag. 

"Efterforskningen er siden fortsat med yderligere sporsikring, afhøringer m.v. for at opklare dødsmåden og sikre, at ingen spor går tabt. Nogle spor går hurtigt tabt og ikke kan genskabes, hvis det måtte vise sig, at der er tale om en straffesag," skriver Sydøstjyllands Politi selv i pressemeddelelsen. 

At dødsårsagen ikke kan fastlås, gør at politiet vil kaste et bredere net ud, når de skal have klarlagt omstændighederne omkring den 38-åriges død. Det betyder også, at flere borgere i og omkring Give og måske andre steder også fremover kan blive kontaktet i forbindelse med efterforskningen, og Sydøstjyllands Politi finder det derfor hensigtsmæssigt på forhånd at orientere om status i sagen.

 

Anbefalet til dig