To bulgarske statsborgere fuppede ældre i Horsens og omegn: Varetægtsfængslet for tricktyverier

13/08/2019

Christian Granhøj Skouboe

112
To formodede tricktyve er blevet varetægtsfængslet. Foto: Politi.dk
En 18-årig kvinde og en 22-årig mand er sigtet for tricktyverier i Horsens, Grindsted, Ølgod, Brædstrup og Vejen. Tricktyverierne har primært været rettet mod ældre borgere.

Mest læste i dag

En 18-årig kvinde og en 22-årig mand, begge bulgarske statsborgere, blev mandag ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for flere tilfælde af tricktyverier.

Den 18-årige kvinde er således sigtet for seks forhold, mens den 22-årige mand er sigtet for tre forhold. Tricktyverierne har ifølge sigtelsen fundet sted i Grindsted, Horsens, Ølgod, Brædstrup og Vejen og er primært gået ud over ældre medborgere.

De to personer blev anholdt i Vejen søndag aften klokken 21.20 af en patrulje, hvor betjentene genkendte personerne fra en overvågningsvideo i forbindelse med et tricktyveri i en butik i Vejen Kommune. Det fortæller politiet i en nyhed på deres hjemmeside. 

Den 18-årige kvinde har erkendt et forhold, men nægter resten, mens den 22-årige mand nægter samtlige forhold.

De sigtede har ikke kæret varetægtsfængslingen. Der kan muligvis komme yderligere sigtelser i sagen. Syd- og Sønderjyllands Politi kan af hensyn til den fortsatte efterforskning i øjeblikket ikke oplyse yderligere til pressen.

Anbefalet til dig