Familiefest gik over gevind: Søster forsøgte at 'sende' lillebror med posten

26/08/2023

Nicolai Busekist

112
Foto: PR/PostNord/Sine Fiig
Foto: PR/PostNord/Sine Fiig
Det er intet nyt, at familiefester kan ende med at gå lidt over gevind. Det er dog sjældent, at det ender med, at en person bliver låst inde i en pakkeboks.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at familiefester godt kan ende med at gå lidt over gevind. Det er især tilfældet, hvis deltagerne ender med at få lidt for meget indenbords.

Selvom politiet sandsynligvis er blevet kaldt ud til lidt af hvert, fordi familiefester har taget en uventet drejning, må dette alligevel være en unik historie.

Fredag aften tog en familiefest nemlig en drejning, som de næppe havde forventet. Her var en 14-årig dreng blevet bragt i en situation, der gjorde, at man var nødt til at tilkalde politiet.

Ifølge Henrik Strauss, der er vagtchef ved Fyns Politi, modtog man kort efter midnat et opkald fra en deltager festen. Vedkommende kunne informere om, at man havde brug for hjælp, fordi en 14-årig dreng var blevet låst ind i en pakkeboks fra PostNord.

"De umiddelbare fakta i sagen peger på, at en storesøster muligvis har forsøgt at sende sin 14-årige lillebror som pakkepost. Han er i hvert fald havnet i en pakkeboks fra Postnord, som så er smækket," fortæller han til Fyens.dk.

Til en start har den unge dreng måske været med på legen, men da der er gået 20 minutter, var det tilsyneladende ikke specielt sjovt længere.

Derfor blev der taget kontakt til en voksen, der mente, at det var en god idé at involvere nogen, der kunne hjælpe drengen. Derfor endte de med at ringe til politiet, og bede om hjælp til at få drengen ud af pakkeboksen.

Det resulterede selvfølgelig i, at en patrulje blev sendt afsted med det mål at få den unge dreng sikkert ud af pakkeboksen igen.

"Vi er jo ret gode til at åbne døre, så vi kan også åbne en postboks. Han bliver derfor hjulpet ud i god og hel stand uden at være blevet sendt nogen steder hen," siger Henrik Strauss.

Han fortæller også, at sagen endnu ikke er helt slut. På det sociale medie X fremgår det nemlig, at politiet måtte tage et koben i brug, for at få den 14-årige dreng ud i friheden.

Det betyder, at pakkeboksen er blevet ødelagt, og der derfor er et erstatningskrav på vej fra PostNord. Henrik Strauss understreger dog, at han ikke forventer, at det kommer til at være et problem. Familien nemlig bare glade for at have deres dreng ude igen.

Anbefalet til dig