Flere anmeldelser til politiet: Voldtægt og vold på Roskilde Festival

112
Foto: Rigspolitiet
Roskilde Festival er heldigvis mest kendt for fest og farver, men folkefesten har desværre også en kedelig bagside.

Mest læste i dag

Roskilde Festival, kendt for storslåede musikoplevelser og en festlig atmosfære, har i de seneste døgn desværre også været skueplads for alvorlige kriminelle hændelser. 

Dette er kommet frem i politiets døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands Politi, hvor der bliver tegnet en mere dyster side af festivalen med anklager om både voldtægt og vold.

Det skriver B.T. 

En 20-årig mand er blevet sigtet for voldtægt af en 17-årig pige. Ifølge politiet skete overgrebet i et telt på campingområdet, og blev anmeldt af den unge pige onsdag morgen klokken 9.15. 

Den 20-årige mand indrømmer, at han og den 17-årige pige har været sammen, men ifølge hans udlægning skete det frivilligt. 

For nu er han blevet anklaget og sigtet for voldtægt, men han bliver ikke varetægtsfængslet, mens anklagemyndigheden overvejer at rejse tiltale.

Dette er desværre ikke den eneste alvorlige anmeldelse. Onsdag aften klokken 19 anmeldte en anden 20-årig mand fra København, at han var blevet brutalt overfaldet. 

En ukendt mand havde først stjålet en øl-bon fra den 20-åriges lejr og var derefter vendt tilbage med seks andre mænd. De overfaldt ham, sparkede ham gentagne gange i hovedet. 

Den unge mand blev efterfølgende behandlet på hospitalet for sine skader.

Også festivalens personale har oplevet vold. Tidligt onsdag morgen, omkring klokken 7, forsøgte vagterne på festivalen at stoppe en 19-årig mand uden armbånd, der havde sneget sig ind på pladsen. 

Da vagterne forsøgte at tilbageholde ham, slog han en af dem i ansigtet. Herefter blev politiet blev tilkaldt, og den unge mand er nu sigtet for vold.

Anbefalet til dig