Kvinde lånte bilen ud til sin mand: Det kom hun til at fortryde

112
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet
En kvinde lånte sin bil ud til sin 49-årige mand. Det lærte hun på den hårde måde, at hun nok ikke skulle have gjort.

Mest læste i dag

Det er en god idé at overveje det nøje, inden man låner sin bil ud. Det er tilsyneladende også tilfældet, hvis det er din egen ægtefælle, der skal låne bilen.

En kvinde lærte på den hårde måde, at hun skulle have holdt bilnøglerne for sig selv. Hun valgte nemlig at låne sin bil ud til sin 49-årige mand. Desværre havde han den ikke med hjem igen.

Da han satte sig bag rattet på bilen en formiddag i juli 2021, havde han nemlig en promille på intet mindre end 3,36. Ikke nok med det, så brugte han bilen til at køre med trailer.

Dette har nu kostet ham en fængselsstraf, da han i Retten i Svendborg er blevet idømt 20 dage bag tremmer.

Ifølge Fyens Stiftstidende er det dog ikke alt. Hans ægtefælle får nemlig ikke sin bil at se igen, da det blev besluttet i retten, at den skulle konfiskeres.

Den 49-årige mand blev stoppet på Stålbjergvej i den midtfynske by Brobyværk. Her blev det besluttet, at manden skulle tages med til en blodprøve, da hans promille var for høj. Blodprøven viste efterfølgende den svimlende høje promille på 3,36.

Ifølge Sundhed.dk er der tale om en promille, der er så høj, at det medfører en risiko for 'tiltagende bedøvelse, bevidstløshed og koma'.

Foruden en fængselsdom samt konfiskering af køretøjet, kommer manden heller ikke til at køre bil i nærmeste fremtid. Ifølge Fyens Stiftstidende blev det også besluttet i retten, at han skulle frakendes sit kørekort i tre år.

Det endte med, at manden erklærede sig skyldig i sagen. Ved siden af omkostningerne til bøden, er han også blevet pålagt at betale for sagens omkostninger.

Anbefalet til dig