To mænd i gang mens en tredje ser på: Ransager suspekt kælderrum

Foto: Shutterstock
Et tip førte politiet på sporet af kælderrummet.

Mest læste i dag

Midt- og Vestsjællands Politi rykkede i slutningen af sidste uge ud, da en borger havde opdaget noget mistænkeligt. 

Fredag sidst på eftermiddagen fik politiet en henvendelse fra en borger om, at der måske var blevet etableret en interimistisk frisørsalon i kælderen under en af beboelsesejendommene i den sydlige del af Ringsted.

Ifølge borgeren havde der gennem den senere tid været uforholdsmæssig personer, der var gået til og fra den pågældende kælder.

En patrulje kørte til stedet og kunne i kælderen konstatere, at der var blevet indrettet en primitiv frisørsalon med f.eks. spejl og diverse frisørredskaber. En 20-årig mand fra Ringsted var ved politiets ankomst i færd med at klippe en 22-årig mand, mens en 18-årig mand så på.

Politiet vurderede, at der var tale om omgående af de gældende corona-restriktioner, så den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af den gældende corona-lovgivning. Kunden og tilskueren blev ikke sigtet for noget, men den 20-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

I løbet af weekenden kontrollerede politiet, om den interimistiske frisørsalon var blevet nedlagt, men der blev ikke konstateret nogen aktivitet længere det pågældende sted.

Stjålet og brændt

I weekenden slog en lokal borger alarm til både brandvæsnet og politiet, fordi en henstillet personbil på parkeringspladsen ved Tølløse-hallen brændte.

Der var tale om en personbil, som hos politiet var meldt stjålet fra Tulipanstien i Holbæk natten mellem torsdag d. 180221 og fredag d. 190221 om eftermiddagen. Trods brandvæsnets indsats udbrændte bilen, hvor branden formentlig var startet i køretøjets bageste del. Ingen kom til skade ved branden, hvis årsag politiet nu skal have undersøgt nærmere.

Politiet i Holbæk fortæller, at de gerne hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt på parkeringspladsen forud for anmeldelsen lørdag aften. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

 

Anbefalet til dig